in ,

LJUBAV PO KRVNIM GRUPAMA: ŽENA ‘A’ I MUŠKARAC ‘B’ IMAJU POTENCIJAL, DAME SA ‘O’ I MOMCI SA ‘AB’ ZALJUBLJENI

 

Ljubav po krvnim grupama: Najodanije su žene čija je krvna grupa A, dok su najveći zavodnici muškarci sa AB. Osobe sa nultom krvnom grupom su, veruje se, ekstrovertne, srdačne, pričljive, otvorene.

Ako znate krvnu grupu partnera, možete da pretpostavite kako će se odvijati vaš odnos! Tako bar tvrde pojedini naučnici, među kojima dominiraju stručnjaci iz Japana, pišu Večernje novosti.

Zanimljivo je da Japanci veruju i primenjuju ketsuekigatu – metodu analize krvnih grupa, kako bi napravili najbolji izbor partnera, prijatelja, poslovnih saradnika. Ukoliko želite da krenete njihovim stopama, pročitajte šta koja grupa otkriva o njihovim nosiocima i koje su najbolje kombinacije po toj teoriji.

A

Na prvi pogled vidite hladnu i nezainteresovanu osobu, a onda shvatate da je to samo štit. Brani se, jer je toliko nežna i osetljiva da se plaši da se “ogoli”. I baš zato je disciplinovana, odgovorna, organizovana, ali ne i dominantna i napadna.

Ove osobe poštuju partnera, samo što se teško otvaraju i još teže priznaju osećanja. Muškarci su maksimalno posvećeni porodici, veliki su zaštitnici supruge i dece. Žene su često zahtevne u braku, ali odanost uvek uzvraćaju. Bez zadrške su vetar u leđa svojim partnerima.

B

Prašina se možda najviše diže za ljudima koji imaju krvnu grupu B, jer su beskrajno zanimljivi i uzbudljivi, dok na prvu loptu deluju introvertno. Ta njihova mističnost je mamac, a postaju još interesantniji kada ih upoznate.

Muškarci deluju prilično kruto i povučeno, a zapravo odmah znaju šta žele od devojke koja im zapadne za oko. Sve poteze igraju smireno, promišljeno, taktički.

AB

Za osobe sa ovom krvnom grupom važi mišljenje da su osećajne, fleksibilne, tolerantne i iskrene. Mnogi kažu da su drugačije od ostalih. Žene su veliki individualci, ali sjajno igraju u timu, prilagođavaju se partneru, iako vole da sačuvaju dozu lične mističnosti.

Privlače ih muškarci avanturisti, a prema deci su izuzetno blage i nežne. Muškarci su veliki zavodnici, odmereni, sa stilom i stavom. Kada se zaljube, prilagođavaju se partnerki i dopuštaju joj da bude po njenom. U protivnom se bore za dominaciju.

0

Osobe sa nultom krvnom grupom su, veruje se, ekstrovertne, srdačne, pričljive, otvorene. Žene traže zaštitnika, dok su muškarci pravi lovci.

Pripadnice lepšeg pola od partnera očekuju da ih čuva, mazi, pazi, a one će da ga neguju i pružaju mu podršku iz senke. Porodica im je na prvom mestu. Muškarci su zato veliki karijeristi, ponekad i preteraju u toj ambiciji. Njihova deviza je “samo da nije dosadno”, jer kad osete monotoniju, beže. Dok se ne skrase, neretko su neodgovorni prema partneru, ali u braku postaju odani i privrženi.

NAJBOLjE KOMBINACIJE


Stručnjaci su napravili “proračun” po kojem se najbolje slažu žene sa krvnom grupom A i muškarci sa nultom. Njihova veza je izuzetno strastvena. Dame sa nultom grupom i momci sa AB su večno zaljubljeni, dok žene sa A krvnom grupom i muškarci sa B imaju potencijal za harmoničan brak.

Ukoliko se nalaze u vezi sa nekim ko im ne odgovara, mogu da postanu mrzovoljni ili melanholični i onda maštaju o nekoj drugoj. Žene su zahtevne i nezasite kada je reč o nežnosti i iskazivanju emocija, pa mnogi pobegnu od njih, jer ne mogu da ih isprate. Ali one znaju i da uzvrate sve lepote koje traže.

OD IGRE DO ZALJUBLJIVANJA: EVO ZAŠTO NAS PALI MUVANJE PREKO INTERNETA

AKO ŽELIŠ BITI SREĆNA: OVO SU PRAVILA U VEZI KOJA NIKADA NE BI TREBALO DA PREKRŠIŠ