in

OD IGRE DO ZALJUBLJIVANJA: EVO ZAŠTO NAS PALI MUVANJE PREKO INTERNETA

Flert je pomalo kontradiktorna stvar, uključuje iskrenost sa elementom nevinosti, kao i blagi segment obmane. Dakle, zanima nas druga osoba pa slušamo šta govori, ali je ipak ne shvatamo previše ozbiljno.

Svi ti faktori važe i za onlajn flert, iako biste možda pomislili suprotno.

Zašto je tako uzbudljiv?

Flert je određen taktičkom granicom, on je vrsta igre u kojoj se učesnici sve više pomeraju ka datoj granici, a ponekad je i pređu, zatim se povlače na sigurnu udaljenost. Virtuelno flertovanje je vrsta verbalnog plesa u kome granice izazivanja nisu jasno definisane. Kao neaktivan vulkan koji se svakog trena može pretvoriti u erupciju!

Možda je baš to jedan od razloga zbog koga ovoj vrsti flerta tako teško odolevamo. Okolnosti, atmosfera, kao i vaš izgled u tom momentu trebalo bi da budu idealni. Online flert se znatno lakše izvodi, potreban vam je samo dobar sagovornik i pristup internetu.

U online flertu, prelazak linije između nevinog flertovanja i otvorene seksualne želje i požude, a time i aktiviranja seksualnog vulkana, uveliko je olakšano time što iako je stimulacija visoka, tipični znaci koji ukazuju na preljubu, neverbalni znaci neprijatnosti ili nesigurnosti nisu vidljivi! Sve to ovu vrstu flerta čini prosto neodoljivom.

Flertovanje vam omogućava da budete svoji i izrazite čitav spektar ličnih karakteristika, naročito ukoliko ste opušteni i sedite udobno zavaljeni sa laptopom u krilu i tuš frizurom na glavi.

Dobar je za samopouzdanje

Tipičan flert, nudi učesnicima ugodan, neozbiljan oblik seksualne komunikacije bez ozbiljne namere. Bezopasan je i uglavnom pomaže da pojačate samouverenost i poljuljani ego dovedete u red, ali ovakvom vrstom komunikacije neretko se odlazi dalje. Teško je biti tako blizu vatre, a ne opeći se.
Da li je opasan?

Virtuelni flert je pokrivenom velom misterije zbog mogućnosti koje nosi sa sobom, a koje uopšte ne moraju da se dogode. Obećava seks, ali samo ako povučete okidač. Zadirkivanje, nadmudrivanje, mogućnost da se osećate posebno, pažnju, beskrajnu zabavu, to je lagano grickanje zabranjenog voća.

Flert je hodanje po ivici opasnosti , zbog činjenice da svakog trena možete biti uhvaćeni.


Najpre priznajte sebi zašto ste se upustili u razgovor koji je u sebi nosio seksualne aluzije i još važnije zašto niste prekinuli sa ovim razgovorom. Da li je vašoj vezi došao kraj ili ste možda virtuelni flert zvisnik?

NE PADAJ NA ŠARM VEĆ NA NJEGOVO SRCE: KLJUČNE RAZLIKE IZMEĐU MUŠKARACA

LJUBAV PO KRVNIM GRUPAMA: ŽENA ‘A’ I MUŠKARAC ‘B’ IMAJU POTENCIJAL, DAME SA ‘O’ I MOMCI SA ‘AB’ ZALJUBLJENI