in ,

LJUBAV SE NAPOKON VRAĆA U TVOJ ŽIVOT: EVO KADA TAČNO

Žene smo, prošle smo kroz isto. Raskid je svakako jedna od najstresnijih situacija sa kojima se nosimo, čak nije ni važno koliko je duga veza bila.

Ponekada je moguće nekog zavoleti posle svega par nedelja ili meseci. Kada se suočimo sa krahom ljubavi, pitamo se da li ćemo je više ikada osetiti na taj način i tolikoj meri. Obuzimaju nas strahovi i nesigurnost.

Ok, možda se u naš život nikada neće vratiti tačno te okolnosti, osoba ili osećaji koje smo imali, ali jedno je sigurno – vratiće vam se umeće voljenja i ljubavnog ushićenja.

Možda vaš život nikada više neće biti isti kao nakon prekida odnosa, ali to ne znači da će biti gori. Baš suprotno!

Ljubav će se vratiti kada budete spremni da krenete napred

Da, teško je nastaviti dalje kada pored sebe nemate više onog koga ste voleli. Verovatno mislite da vam se svet ruši i više ništa ne izgleda pozitivno. Ali sedeti, kukati i pitati se “šta bi bilo kad bi bilo” neće popraviti stvari. Ako se odnos završio, ne znači da nije trebalo da se desi u vašem životu.

Iz svakog odnosa možemo da naučimo nešto – one je poslužio kao lekcija ili kao stepenica za dalje. Ako ne naučite iz tog odnosa potrebnu lekciju, istu grešku pravićete i kasnije u životu.

Ljubav će se vratiti kada promenite svoja očekivanja

Nijedan odnos u budućnosti neće biti kao onaj iz kog ste otišli. Čak i da se pomriite sa tom osobom, stvari će se odvijati drugačije. To ne mora da bude loše. Razmislite šta ste očekivali od prošlog odnosa, i šta se od vas očekivalo. Možda su baš ta međusobna očekivanja dovela do prekida. Ili ste možda smatrali da će sve biti uvek kako treba, a to nije bio slučaj. Možda vam partner nije dao ljubavi koliko ste želeli. Ali, možda će to umeti sledeći partner.

Ali, lišite svoje relacije očekivanja, jer ćete samo potrošiti vreme na upoređivanje mogućeg budućeg odnosa i onog prethodnog. Radeći to, ljubav se sigurno neće vratiti.

Ljubav će se vratiti kada se setite svoje strasti ka životu

Sjajno je biti zaljubljen, ali to je samo jedno od hiljade iskustava koje eventualno možete da imate u životu. Ako vam je slomljeno srce, možda ne možete da vidite lepe stvari, ali one su svuda oko vas – verujte!

Umesto da bacate vreme uzalud razmišlajjući o starim uspomenama, stvarajte nove! Uradite stvari koje ste oduvek želeli da probate!

Nikada nećete upoznati nekog identičnog kao što je vaš bivši partner, ali to je sasvim u redu. Ne bi bilo dobro da je drugačije. Ali kada vratite strast u sebi kad ostalim sferama života, upoznaćete nove i drugačije ljude koji dele iste interese.

Ako sebi dopustite da uživate u novim i zanimljivim avanturama, upoznaćete nove ljude, a možda i osobu koja će vam potpuno promeniti život.

Ljubav će se vratiti kada vam više ne bude potrebna za preživljavanje

Kada ste sa nekim proveli nekoliko godina, jednostavno zaboravite kako je to bilo živeti pre nje. Tako da jedna od najtežih stvari nakon raskida može da bude povratak identiteta vas kao pojedinca.

Ali, vi morate da vratite sebe sebi.

Veliki broj ljudi nakon raskida pokušava da dobije ljubav od svakog ko može da mu je pruži, jer se boje da budu sami. Ali, ne radite to, niste pošteni ni prema sebi ni prema drugima.

Vratite svoju individualnost pre nego što uđete u novu vezu. I najvažnije – ako tražite ljubav, počnite od sebe!

TU GA UDARI AKO ŽELIŠ DA PATI, PA NEKA CRKNE: SVE SLABE TAČKE NJEGOVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. JUNA 2020: MIRNOĆA KOJU ĆETE PRIMJEĆIVATI U OSOBNIM ODNOSIMA PONEKAD ĆE VAS ZAISTA ZABRINJAVATI