in

LJUBAVNA NUMEROLOGIJA: OVAKO DATUM ROĐENJA UTIČE NA VAŠE EMOTIVNE IZBORE

Pojedinci uživaju u stabilnim vezama punim monotonije, dok neki vole strastveno, pa čak i nekoliko partnera u isto toliko brakova.

Numerologija poznaje devet osnovnih tipova ljudi. Svaki od tih devet brojeva ima svoju vladajuću planetu, pa je stoga svaki broj specifičan sa svojim određenim karakteristikama. Ljubavna numerologija otkriva kakvi smo zapravo ljubavi, kakvog partnera tražimo, ali i kakvi smo mi zapravo kada volimo. Kada je ljubav u pitanju, izuzetno teško je biti objektivan. Kada izračunate svoj lični broj, saznaćete na koji način funkcionišete u ljubavnim odnosima.

Kako se računa lični broj

Lični broj dobija se sabiranjem brojeva dana, meseca i godine rođenja. Broj koji se dobije kao rezultat daljim razlaganjem na jednocifrene brojeve treba sabirati dok se kao rezultat konačno jednocifren broj. Ako ste rođeni recimo 17. jula 1980. godine, vaš bioritamski broj je 1 +7 + 0 + 7 + 1 + 9 + 8 + 0 = 33, a to je 3 + 3 = 6. Dakle vaš lični broj je broj 6.

Broj jedan

Ovo su osobe koje ljubav zasnivaju vrlo racionalno, promišljeno i na intelektualnoj osnovi. Teško ih je zadovoljiti. Ukoliko od njih očekujete da budu poslušni kao rezultat možete dobiti samo odbojnost i agresivnost. Sa jedinicom kao partnerom morate biti pažljivi i dati im dovoljno motivacije, jer su u suprotnom skloni prevari i neverstvu ukoliko veza postane previše dosadna i monotona.

Broj dva

Dvojke vrlo su izbirljive. Žele praktične i inteligentne osobe oko sebe, ali su u velikoj meri i materijalisti. Tako će se mnogo pre odlučiti za osobu koja će im osigurati udoban život. Oni su blage osobe sa kojima je gotovo nemoguće da se posvađate. Ukoliko iskreno vole onda su apsolutno verne i požrtvovne za svog partnera.

Broj tri

Trojke pre svega žele iskreno prijateljstvo. Tek kada to osete mogu se upustiti u ljubavnu vezu. Njihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom poverenjuprema svom odabranom partneru. Sve probleme rešavaju otvorenim i iskrenim razgovorom. Ljubavna numerologija: Ovako datum rođenja utiče na vaše emotivne izbore

Broj četiri

Ove osobe skolne su i vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i često ga izuzetno rano mogu ostvariti i uploviti u njega. U životu im se može dogoditi da pogrešno izaberu partnera. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni. Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih osoba. U vezama su verni, poslušni i spremni na velike kompromise zarad partnere i očuvanja ljubavi.

Broj pet

Petice su osobe koje teže za ljubavlju koja je za ceo život. Svaka laž ih duboko povređuje i teško je zaboravljaju. Za njih je pravi smisao života pronaći ljubav. Kada je nemaju ljubavnog partnera i nisu emotivno ispunjeni, kao da nisu živi. Mana u odnosima im je nezrelost i težnja za slobodom.

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. JUNA 2024: MORATE BITI SUZDRŽANI KADA SITUACIJA TO ZAHTJEVA

NAKON 12 GODINA EVO JUPITERA U BLIZANCIMA: ŠTA TO ZNAČI ZA VAS