in

NAKON 12 GODINA EVO JUPITERA U BLIZANCIMA: ŠTA TO ZNAČI ZA VAS

Jedan od značajnijih ovogodišnjih tranzita jest prelazak Jupitera iz Bika u Blizanca koji će se dogoditi 26.5., u nedjelju.

Jupiter u svakom znaku ostaje po oko godinu dana, što znači da svatko ima svoj red i čeka oko 12 godina da ga ovaj dobri planet blagoslovi svojim utjecajima.

Svi oni koji imaju Sunce ili Ascendent u Blizancima, kao i oni koji tu imaju neki značajniji planet ili neku konjukciju ili pak nakupinu planeta, jače će osjećati ovaj utjecaj kroz cijelih idućih godinu dana.

Jupiterovi darovi prepoznaju se po općem poboljšanju, boljim životnim uvjetima, naročito prilikama u svakom pogledu, napretku i prosperitetu, boljem raspoloženju, pogodnostima, i nekim sretnim ili bar sretnijim okolnostima.

Cijeli tranzit može se opisati kao jedno lijepo i povoljnije životno razdoblje kad je preporučljivo biti budan i zgrabiti svaku priliku koja se ukaže.

Na globalnoj razini ovaj tranzit donosi razvoj i prosperitet u područjima kojim vlada Blizanac, a to su komunikacije, izražavanje, mediji, promet, sve vrste konekcija, odnosi tipa poznanstava, susjedskih, bratskih i sličnih, kraća putovanja, no i putovanja općenito, sporazumijevanje, jezici, obrazovanje (posebno osnovno i srednje), a sve će to skupa biti znatno poboljšano u svakom pogledu i u idućih godinu dana.

Pa dragi Blizanci i svi koji imate nešto s tim znakom ili radite u spomenutim područjima, budite otvoreni za nove lijepe prilike i pametno ih iskoristite.

LJUBAVNA NUMEROLOGIJA: OVAKO DATUM ROĐENJA UTIČE NA VAŠE EMOTIVNE IZBORE

SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK TREBA DA PROMJENI OVIH 5 NAVIKA