in

MLADOŽENJA JE ZAMOLIO GOSTE DA OKRENU TANJIRE I POTRAŽE CRVENE TAČKE: KADA IM JE REKAO ŠTA ONE ZNAČE, MLADA JE PROPALA U ZEMLJU

Venčanje je bilo raskošno i savršeno, a onda je mladoženja ustao i održao govor. Mlada je mogla samo da poželi da propadne u zemlju.

Šta biste vi uradili kada biste neposredno pred venčanje saznali da vas voljena osoba vara? Verovatno bi vam prvi impuls bio da otkažete sve, pa da se potom bavite lečenjem rana, ili eventualnom osvetom. Jedan mladoženja rešio je da će biti i svadbe i osvete, a o njegovom potezu priča ceo svet.

Cela priča dešava se u Singapuru. Zvanice i sama mlada bili su prezadovoljni raskošnim venčanjem, a onda je na scenu stupio i mladoženja koji je rešio da pusti snimak sa romantičnim fotografijama njega i izabranice.

I usledio je niz standardnih sladunjavih slika, pa potom šok – jer je niz prekinulo par slika na kojima mlada odlazi u hotelsku sobu sa drugim muškarcem. Mladoženja je, ispostaviće se, angažovao privatnog detektiva koji je razotkrio prljavu igru buduće neveste, i to svega par dana pred venčanje.

Priča je obišla ceo svet, a i popularni britanski voditelj Grejem Norton pozabavio se ovom temom, da bi onda i sam pronašao jednog svata koji je na drugom venčanju doživeo još luđu priču.

I ovo venčanje iz priče svedoka išlo je glatko, sve dok mladoženja nije ustao da održi govor. Međutim, umesto govora, usledila je molba svatovima da okrenu svoje tanjire. Neki od njih, objasnio je, naći će crvene tačkice na njima i treba da ustanu. Zabavljeni, gosti su to i uradili, a onda im je mladoženja objasnio i zašto su ustali – jer su to muškarci sa kojima ga je varala njegova supruga.

Nevestama te situacije sigurno nisu bile zabavne, ali svatovi su se ludo proveli. A vi, imate li neku makar približno sličnu priču sa venčanja?

RAZVEDENA SI? KAKO SE POSLIJE RAZVODA PRIČA O NJEMU A KAKO O TEBI

ODGOVOR NA JEDNU OD NAJGORIH PREDRASUDA: DA LI SU LEPE ŽENE GLUPE?