in ,

MUŠKARCA SA OVIH 11 OSOBINA NE PUŠTAJ IZ SVOG ŽIVOTA NIKAD!

Ako upoznate muškarca koji je snažan, ali ne mora uvijek biti najpametniji, ima dozu drskosti i samopuzdanja no neupitno vas voli – nemojte ga pustiti iz ruku!

11. Sluša što govorite

Ako vas muškarac gleda ravno u oči i sluša – to je znak istinskog zanimanja. Sudjelovanje u razgovoru i postavljanje podpitanja odaje njegov interes – on želi zaviriti u žensku dušu, shvatiti kakva je ona osoba. Njemu nije interes samo se*s, niti mu žena služi samo kao dodatak, on želi partnera kojeg cijeni.

10. Nježan, ali i hrabar

Postoji agresivan tip muškaraca koji svojim stavom i ponašanjem odaju kako misle da su bolji od svih drugih. S druge strane, postoje muškarci pasivnog karaktera i slabe volje koji se silom trude da ih drugi prihvate te uvijek slijede druge. Najvrijedniji je muškarac koji objedinjuje to dvoje – on ima mjeru između poniznosti, ali i samopouzdanja. Njegovo je srce nježno, ali može biti brutalan i učinkovit u bitkama koje treba boriti.

9. Zna kuhati

Pritom se ne misli da on treba biti vrhunski kuhar, impresivno je da zna osnove kuhanja, kako bi naposljetku mogao sam sebe prehraniti. Osim što ljubav ide kroz želudac, kulinarska vještina je pokazatelj njegove snalažljivosti kao i volje da s vama dijeli i druge kućanske zadatke, bez “macho” stavova, već sa željom da se poslovi što prije obave i raspodjele, kako bi zajedno mogli uživati.

8. Ima ciljeve

Ljudi koji ne teže za nečim boljim u životu i nisu spremni raditi za to, osuđeni su na dosadno i pasivno prežljivanje. Nije poanta u tome da muškarac bude vizionar i sanjar s nemogućim snovima o tome kako će biti milijunaš ili da radi super plaćen posao, već da njegov mozak radi, želi uspjeh radi osobnog priznanja svojih sposobnosti, napretka ali kako bi i zajedno ostvarili lagodniji život.

7. Vježba mu je bitna

Njegova fizička aktivnost usko je povezana s time kako izgleda, ali i time koliko drži do sebe – svog izgleda i zdravlja. Ona je velik plus u se*sualnom životu, odličan ispušni ventil i hobi koji samopouzdana žena treba cijeniti.

6. Inteligentan je

Muškarac koji je inteligentan, brz i mudar, svakako je partner kojeg bi žena trebala zadržati u životu. Lijepo je razgovarati, raspravljati i primati savjete od nekog pametnog, no sve dok on nije umišljen i ne nameće svoje mišljenje. Biološki smo programirani da cijenimo i divimo se inteligjenciji, pa i određenoj (no umjerenoj) dozi drskosti koja otkriva samopouzdanje i zaigranost.

4 ZNAKA ZODIJAKA VOLE DA BUDU SAMI I TO IM UOPŠTE NIJE PROBLEM

6 ISTINA O VEZI KOJE PAROVI NIKADA NE PRIZNAJU JEDNO DRUGOME