in ,

NAJVEĆE LJUBAVNE ŽELJE OSTVARUJU SE DO 3. APRILA: URADI OVIH 6 STVARI DOK JE VENERA U BIKU I BIĆEŠ SREĆNA!

Venera, čarobna plenata ljubavi i bogatstva, ulazi u znak Bika koji predstavlja njeno utočište i pokretačku energiju na dobra dela.

Do 3. aprila 2020. godine imaćemo priliku da unapredimo ljubavni život i polje finansija. Venera u Biku podrazumeva buđenje čula, odlazak u carstvo hedonizma i besprekornih zadovoljstava. Ona nas podseća koliko je život lep i kako možemo uživati u svakom trenutku, bez obzira na vreme i mesto.

Ovo je period kada se rađaju nove ljubavi. Zavodljiva energija Venere pokreće romantične i strastvene igre. Prija nam nečiji dodir, zagrljaj, lepa reč – uživamo da volimo i budemo voljeni.

Sva negativna ljubavna iskustva nestaju – Venera u Biku je nova energija u prirodi, pokretač iskrene ljubavi. To je dugo željena romanse bez manipulacije, igrica i prevara.

Oni koji su u vezi ponovo sa partnerom uspostavljaju osećaj poverenja, sigurnosti i bliskosti. Pokažite partneru da ste uvek tu za njega i zajedno pomerajte granice i otkrivajte nove i uzbudljive horizonte ljubavi.

Slobodna srca sada imaju veću nego ikada šansu da dožive novu vatrenu ljubav. Moguće je da će vas osvojiti neko ko je prizeman, smiren i deli jednake stavove sa vama. Romantična iznenađenja bude dodatne strasti.

Venera u Biku je period kada se otvara flaša vina, pale se romantične svećice i kupuju se isključivo crvene ruže. Bez obzira da li ste ljubitelji romanrtike ili ne, ovoj novonastaloj energiji nećete moći lako da se oduprete.

A i zašto biste? Uživajte u ljubavi i njenim lepotama. Pokažite da ste spremni da poklonite nekome svoje srce i uzajamno dajete i uzimate ono najlepše što srce nudi – ČISTE EMOCIJE.

Ali, svaka dobra priča ima uvek malu mračnu stranu, a Venera u Ovnu donosi jednu, ali vrlo rizičnu – POSESIVNOST.

Zbog straha da ne ostanemo sami, nemoćni ostavljeni i razočarani, može se dogoditi da ćemo ograničiti partneru slobodu i pokazivati znakove bezrazložne ljubomore.

Budite jači od ovog osećaja i ne dozvolite da vam upropasti divnu romantičnu priču.

Astrolozi predlažu 6 stvari za privlačenje sreće dok je Venera u znaku Bika:

6. Ispunite svoje stare želje i potrebe – udovoljite sebi.

5. Uložite novac u nove projekte i kvalitetne ambicije.

4. Počnite da štedite novac za ostvarenje određenog cilja.

3. Pokažite partneru da ste njegov oslonac.

2. Otvoreno pričajte o svojim osećanjima.

1. Počnite da verujete u snagu ljubavi.

AKO SAVRŠENA ŽENA POSTOJI, ROĐENA JE U ZNAKU DEVICE: 10 NEPOBEDIVIH DOKAZA!

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. MARTA 2020: IMAĆETE POTREBU ZA POVLAČENJEM A VAŠE LJUBAVNO RASPOLOŽENJE BIĆE KLIMAVO