in

NE TRAŽI NIŠA OD NJEGA: OVA 2 ZNAKA SU NAJVEĆE STIPSE U HOROSKOPU

Svi mi živimo u istom, materijalnom svetu i svesni smo da ponekad, iako sve radimo najbolje što umemo, možemo da zapadnemo u finansijsku krizu. U takvim situacijama, lepo je imati prijatelje, ali to nikada i nikako ne mogu biti pripadnici ova dva znaka, jer oni su najveće stipse i štekare u Zodijaku

VAGA


Novac voli više nego što bi se reklo na prvi pogled ili, da budemo oštri, mnogo više nego što bi se očekivalo od jednog racionalnog Znaka. Za Vage je novac simbol udobnosti i samo tako ima smisla. Skupe krpice, kreme i losioni, fensi šamponi, to su stvari na koje pare baca, da ni ne oseti. Ti troškovi su uvek prioritetni i o njima nema svrhe raspravljati. Pogotovo kada je reč o kupovini fensi gedžeta, televizora i ostalih kućnih zalebancija za njihovo uživanje.

Na prvi pogled može se učiniti kao osoba koja će vam rado pomoći pozajmicom kada ste u finansijskoj krizi, a često će i ispasti pravi laf, jedino što će iznutra pizdeti svakog sata dok im pare ne vratite. Vama to uglavnom neće pokazati.

U dubini duše iskreno žali za svakim cvonjkom koji je potrošen na nešto osim na njenu ličnu satisfakciju, tako da, ako imate boga, ne tražite im novac! Daće ga sa mukom, velikom, gorkom surovom mukom.

VODOLIJA

Evo pravog “biznismena”. Vodolija voli da pravi pare, voli rizične poslovne kombinacije, a novac je za njih pravi afrodizijak i podiže im adrenalin. Još ako je taj novac koji ulažu tuđ, i rizik od neuspeha pada na nečija tuđa leđa, oni će biti više nego ekspeditivni da tu poslovnu kominaciju čim pre isteraju na svoju satisfakciju.

Ovo je Znak za koji nikada ne znate šta ima, šta nema. Verovatno ni on sam ne može da kontroliše svoje novce i troškove, jer stalno nešto mrsi i pozajmljuje. Prilično je haotična psihološka struktura njihovog odnosa prema novcu. Jedno je sigurno, iako možda nisu gore štekare od Vage, postoje trenuci kada iz njih nećete izvući dronjka, pa čak ni za lek.

Ukoliko ste u nekoj opasnosti i hitno vam je potrebna pozajmica, obiđite ovaj znak u širokom luku. Što je sigurno, sigurno je. Ovo naravno ne važi ukoliko su upravo osvojili nekakvu premiju ili ekstra dobitak, jer će njihova sreća zbog osvojene dobiti dodatno omekšati njihovo srebroljubivo srce od kamena!

NE, NIJE ŠKORPIJA: OVO SU NAJMRAČNIJI ZNAKOVI ZODIJAKA ALI SAMO JE ON PRVI

HOROSKOP OTKRIVA JESI LI ROĐENI BAKSUZ ILI TE SREĆA PRATI NA SVAKOM KORAKU