in

NE, NIJE ŠKORPIJA: OVO SU NAJMRAČNIJI ZNAKOVI ZODIJAKA ALI SAMO JE ON PRVI

Evo o čemu se radi: nismo svi rođeni samo s jednom osobnošću – čak i naš horoskop to dokazuje – i mnogi od nas s godinama se sve više zaljubljuju u mračne stvari u životu.

Možda je to samo potreba za fantazijom, ili možda smo samo polarizirana stvorenja koja trebaju nešto malo s „jelovnika“ A i malo s „jelovnika“ B.

Raznolikost je začin života, a moramo uzeti u obzir da su mnogi od tih začina čudni, piše Your tango.

Može li sklonost mračnom razmišljanju proizlaziti iz horoskopskog znaka? O da. I dok je svaki znak sposoban za svaku vrstu razmišljanja i ponašanja, mi nastojimo djelovati u skladu s našim znakom, bez obzira jesmo li svjesni toga ili ne.

Ja sam iznimno mračna osoba. Netko je jednom rekao da je moja aura crna i to je zvučalo tako uvredljivo, ali ipak, bila sam u skladu s njom.

I tako, ako bismo mogli rangirati znakove zodijaka prema njihovim mračnim sklonostima, tko će dati ocjenu?

A tko bi mogao biti pošteđen tame? Uostalom, kažu da je zabavno smijati se grešnicima, više nego plakati zbog svetih, ali opet, to samo moja mračna strana govori.

Pogledajmo znakove zodijaka s najmračnijim umom, od najmanje mračnog do najmračnijeg a dva su potpuno izostavljena jer ne posjeduju mračnu stranu.

Pa da krenemo…

HOROSKOP OTKRIVA ZAŠTO NIKADA NE SMIJEŠ ZANEMARITI SVOJ UNUTRAŠNJI GLAS (MJESEC)

NE TRAŽI NIŠA OD NJEGA: OVA 2 ZNAKA SU NAJVEĆE STIPSE U HOROSKOPU