in ,

NE VERUJEŠ MU I ŠPIJUNIRAŠ GA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: OTKRIJ NEŠTO ŠTO NISI ZNALA

Radiš sama ili imaš pomoćni ekspertski istraživački tim, izlaziš na teren ili najbolje deluješ iz svoje sobe? U svakoj ženi čuči mali dektektiv, samo su tehnike istraživačkog rada drugačije.

Znaš kad je prvi put obukao omiljenu majicu, na koju pesmu otkida, verovatno i od njegove majke bolje znaš minut i sekund njegovog rođenja, u pola noći da te probude izdeklamovaćeš bez greške njegov JMBG, a on je jedva svestan tvog postojanja.

Pa ni ne treba da sazna za tebe dok ne prikupiš dovoljno informacija i ko zapeta puška kreneš u osvajački pohod. Tad su sve šanse na tvojoj strani da ga oduševiš jer je sreo devojku koja voli sve što i on i čini mu se kao da ga u dušu zna. Ovom prilikom Besno Pile apeluje da se organizuje Samit stokerki Srbije na kome biste mogle da razmenite svoja iskustva, uporedite svoja saznanja i usavršite tehnike uhođenja.

Sajber Šerlok

Ažurno pratiš šta iz minuta u minut objavljuje po društevnim mrežama. Proučavaš Fejsbuk statuse, slike i njegovu facijalnu ekspresiju na njima, s kim se slika, ko ga slika i, što je najbitnije, ko lajkuje i komentariše. Tu se uvek nađe bar jedna do dve opajdare koja bi mogla da ti stane na put u osvajačkoj misiji.

Usput pročeprkaš šta ima i na profilima tih ćurki, tek da utvrdiš da li ti je zebnja osnovana ili mu lepi srca i poljupce zato što su drugari iz vrtića.

Skroz profi stokuješ slike i na Instagramu, nisi ti jedna od onih amaterki što im se omakne da slučajno ”srcuju” fotku pa da on ili ljudi iz njegovog okruženja lako provale šta radiš. Isto ovo važi i za Tviter, neće tvoj prstić ni u ludilu fejvovati neki menšn sa ribom za koju ti se čini da je sumnjiva i da bi htela što i ti.

‘Ajde što znaš kako tvoja simpatija diše nego raspolažeš impozantnom količinom podataka o svima koji čine deo njegovov stvarnog ili virtuelnog sveta. Čak i kad ne nailaziš na odobravanje svog društva za to što radiš, moraš im objasniti da tebi uopšte nije lako, jer je tvoj posao vrlo naporan i iziskuje potpunu koncentraciju, jer nemaš pravo na grešku.

Udruženi terenski rad

Ti si žena od akcije, ne možeš da sediš mirna dok se on slobodno kreće ulicama grada. Poput mantre pevaš ”Slepo hodaš za njim, pratiš mu trag, ko senka hodaš za njim” od Oktobra 1864 dok menjaš 2 prevoza ili poslednje pare daje na taksi ne bi li ”slučajno” prošla njegovom ulicom baš onda kad se on vraća sa posla.

Često imaš pomoć sa strane, nekog dovoljno bliskog koji deli tvoju istraživačku strast, a ima dovoljno vremena da sedi satima u kolima ispred njegove zgrade i javlja da l’ mu gori svetlo u gajbi, je l’ sam ušao u zgradu ili je neka tamo ušla sa njim, šta je imao u kesi kad se vraćao iz prodavnice i slično.

To je baš lepo i drugarski, jer ćete udruženim snagama mnogo brže završiti posao. Naravno da pratiš odakle se svarmapuje i za 20 minuta se stvoriš na istom mestu, ali pošto ti nisi psihopata uvek ideš u pratnji.

Povremeno pratiš na Fejsbuku i ivente na koje će ubuduće ići. Da nije njega, koliko zanimljivih filmova i odličnih svirki bi samo propustila! Ako te ipak primeti, poluuplašeno te gleda i domunđava se sa ortacima, bez blama mu prilaziš i nevino se smešiš uz ” U poslednje vreme baš te često srećem. Ako ovo potraje, umisliću da me uhodiš, hihihi”, jer napad je najbolja odbrana da skineš svaku sumnju sa sebe.

Velika sestra, mali haker

Imaš tu privilegiju da svoju simpatiju dobro poznaješ i on naivno misli da si mu drugarica. Toliko si dobra igračica da si ga vešto ubedila da treba da ima dovoljno poverenja u tebe da slobodno može da ostavi svoj telefon u istoj prostoriji sa tobom. I dok je on npr. u toaletu, ti bez blama uzimaš njegov mobilni.

Nije tebi problem ni da je zaključan PIN kodom ili šifrom, jer si se više puta kao slučajno zadesila iza njegovog ramena dok ih on ukucava.

Pošto nemaš puno vremena, brzinski prelistavaš poruke a ako ti se u letu nešto učini sumnjivim, uslikavaš svojim telefonom da bi na miru mogla da proučiš kod kuće. Isti princip rada koristiš i kad si kod njega, on ode da ti skuva kafu i potpuno amaterski ostavlja uključen komp sa otvorenim stranicama svojih profila.

Ako ti ni to nije dovoljno, onda cimaš onog mučenog programera što je godinama nesrećno zaljubljen u tebe da ti objasni kako da uhakuješ nečiji profil. E tad ne moraš ništa ni da slikaš nego da u toplini svoga doma čitaš i proučavaš do mile volje.

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. DECEMBAR 2020: NEMOJTE OBEĆAVATI STVARI KOJE NE MOŽETE DA ISPUNITE

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. DECEMBAR 2020: POSTOJI MOGUĆNOST DA NEKO RAZOTKRIJE VAŠE TAJNE NAMERE