in

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. DECEMBAR 2020: POSTOJI MOGUĆNOST DA NEKO RAZOTKRIJE VAŠE TAJNE NAMERE

Mesec ove srede prelazi u diplomatski znak Vage kada će energija biti usmerena na postizanje balansa i harmonije na svim poljima, kako na poslovnom planu, tako i u odnosu sa dragim ljudima i kolegama na poslu.

Mesec pravi odnos sa Merkurom i danas je povoljan dan da se obavi neki ozbiljan razgovor sa predstavnicima stranih zemalja. Ipak, treba danas biti pomalo i oprezan jer preti da harmoniju uruši kvadrat Sunca i Neptuna, koji može da nas odvede putem lažnih obećanja, zato budite fer igrač i obećano ispunite.

♈ Ovan

POSAO
Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju i zato kategorično insistirate na svojim namerama. Na sreću delujete veoma ubedljivo na okolinu tako da njihove reakcije potvrđuju Vaša očekivanja.
LJUBAV
Budite dovoljno diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše »tajne namere«. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

♉ Bik

POSAO
Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da vam predstoji novi uspeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da vas neko ometa ili usporava.
LJUBAV
Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima.
ZDRAVLJE
Kontrolišite krvni pritisak.

♊ Blizanci

POSAO
Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor.
LJUBAV
Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

♋ Rak

POSAO
Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve, Vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspešne rezultate na različitim stranama.
LJUBAV
Partner pokušava da vas nagovori na svoje planove, ali vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove ili »ljubavna pravila«.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

♌ Lav

POSAO
Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila u poslovno-finansijskoj saradnji, tako da vas očekuju uspešni rezultati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.
LJUBAV
Nedostaje vam početni zanos ili emotivna hrabrost, da u potpunosti izrazite svoje namere pred voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Izbegavajte zagušljive prostorije.

♍ Devica

POSAO
Stalo vam je da pridobijete nečije poverenje u poslovnim krugovima. Delujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju.
LJUBAV
Čini Vam se da neko strogo »kontroliše« vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

NE VERUJEŠ MU I ŠPIJUNIRAŠ GA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: OTKRIJ NEŠTO ŠTO NISI ZNALA

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2020: LAKŠE VAM JE DA NEKOG OPTUŽITE ZA SVOJE EMOTIVNO STANJE