in

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. FEBRUARA 2023: Nove ljubavne prilike nizaće se u vašem životu

OVAN

LJUBAV: Oni koji su još sam povremeno će dvojiti da li izaći li ostati kod kuće gdje će se osjećati zaštićeno i dobro. Ipak, ako krenu među ljude, postoji mogućnost da se tamo počnu osjećati još bolje. Zato bi bilo šteta propustiti priliku za novo poznanstvo.
KARIJERA: Isprobavat ćete različite opcije poslovanja koje bi mogle donijeti zaradu. Neki će čak eksperimetnirati. Ova igra donijet će vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Ipak, važno je da štedite svoju snagu jer će vam nedostajati energije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Poradit ćete na svom stilu.

BIK

LJUBAV: Kako tjedan bude odmicao, bit će sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Vjerojatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami trudit ćete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.
KARIJERA: U temama povezanim sa ulaganjima, sponzorima ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati sagledati, proanalizirati i donijeti odluke koje će usmjeriti daljnji tijek razvoja. Pokušajte biti što objektivniji i ne žurite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite se odmarati.

BLIZANCI

LJUBAV: Mnoge lijepe ljubavne prilike nizat će se u vašem privatnom životu, tako da ponekad nećete znati što izabrati. Usredotočite se na ono što volite, osvijestite svoja očekivanja, pa ćete se znati ispravno postaviti prema svamu i svakom.
KARIJERA: Mogućnost da se kreativno izrazite bit će najbolji dio posla ovaj tjedan. Sve ostalo bit će povezano sa stresovima ili malim borbama u kojim ćete izgarati. Uspjet ćete postaviti neke stvari, ali na kraju ćete biti dosta umorni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Naspavajte se.

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. FEBRUARA 2023: Neko vas već duže vrijeme priželjkuje bolje upoznati

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. FEBRUARA 2023: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu