in

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. do 19. MARTA 2023: Pred vama su lepe ljubavne prilike koje niste očekivali

VAGA

LJUBAV: Nalazite se u fazi bogatog obiteljskog života. Gotovo da neće biti značajnijeg događaja u koji nećete uvući svoju obitelj. Kod nekih će to biti obitelj iz koje potječu. Oni u vezama gledat će kako povezati voljenu osobu sa spomenutim.
KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto trebate žrtvovati ili da borbe za angažman budu takve da zapravo nećete biti sigurni da li se to isplati. Preispitajte zato svoje kriterije i ciljeve. Sve ovisi o tome što zapravo želite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se sportom.

ŠKORPION

LJUBAV: Bit ćete poduzetni i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško otići na kraj svijeta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivat će voljenu osobu sa prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.
KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati ili natjecati. Doći će do izražaja vaš borbeni duh. S autoritetima trenutačno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima surađujete. Ne inzistirajte na svojim idejama, jer još nije vrijeme da se neke od njih ostvare. Izdržite. ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u teretanu.

STRELAC

LJUBAV: Vjerojatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osjećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.
KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali bit će blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečiji zadatak ili jer takva pravila igre. Ipak, držite se postavljenjih ciljeva.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

Merkur do 19. marta prolazi kroz znak Riba: Emocije će biti jače od logike a to će se najviše odraziti na Blizance, Strelce, Device i Ribe

Pripremite se: Samo ovaj horoskopski znak ove godine očekuje ljubav života