in

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. NOVEMBRA 2022: Trebate otvoriti oči, jer je ljubav tu, iza ćoška

OVAN

LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kad će se prilike prorijediti, a vi sve teže nalaziti zajednički jezik sa osobama suprotnog spola. Primirite se i snagom samokontrole odražavajte solidan status quo. Pazite kako se izražavate.
KARIJERA: Rješavat ćete složenije zadatke bez ikakvih problema i svojom oštroumnošću impresionirati sve oko sebe. Kontakti će biti zanimljivi, a vi ćete izgarati na radnom mjestu. Dat ćete sve od sebe da uspijete. Neće biti prepreka.
ZDRAVLJE&SAVJET: Stalno ćete biti s ljudima. Povremeno se osamite.

BIK

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba bolje otvoriti oči. Ipak, mnogi će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli biti ugodni. Šteta ih je propustiti.
KARIJERA: Mala živciranja bit će povezana s odradom nekih sitnica iz prošlosti. Učinit ćete to na originalan način i tako otpustiti stare brige. Okrećete se novim poslovnim idejama koje su kreativne. Jedva čekate da se upustite u spomenuto.
ZDRAVLJE&SAVJET: Postajete aktivniji u sportu.

BLIZANCI

LJUBAV: Možete očekivati raznolike utjecaje na svoj privatni život. S jedne strane, postojat će mogućnost mirnog uživanja i sklada, no s druge, bit će vanjskih izazova na koje ćete oboje morati reagirati. Pripremite se na obje varijante.
KARIJERA: Vaši nadređeni mogli bi vas iznenaditi nekim sasvim novim i neočekivanim prijedlogom. U prvi tren nećete znati kako se postaviti, ali oni sami dat će vam ideju što i kako dalje. Samo ih pažljivo slušajte i slijedite svoju intuiciju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Odmarajte se redovno.

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. NOVEMBRA 2022: Neka vaša ljubavna očekivanja biće konačno ispunjena

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. NOVEMBRA DO 4. DECEMBRA 2022: Ulazite u dinamičnu fazu u kojoj će vas ljubavne prilike iznenađivati