in

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. AVGUSTA DO 3. SEPTEMBRA 2023: Bićete sve skloniji skrivanju svojih pravih osećaja

OVAN

LJUBAV: Doći će do djelomičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali postojat će i mogućnost sitnih provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Zato se ne zalijećite. Budite strpljivi i njegujte ono što imate. Sjetite se diplomacije.
KARIJERA: Vaše sposobnosti ovih će dana vjerojatno izaći na površinu. Radit ćete s više zadovoljstva, premda će ponekad biti zaista naporno. Zaposleni u uslužnim djelatnostima pripremat će velike ili zahtjevnije projekte. Imat će mašte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pozovite prijatelje na kućnu zabavu.

BIK

LJUBAV: Potreba za zaštitom u privatnom životu bit će naglašena. Ipak, ne gnjavite partnera da vas štiti, jer niste malo dijete. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svijetu, a kad to usvojite, sami ćete se osjećati sigurnije. Odrastite.
KARIJERA: Neki će biti u iskušenju da podlegnu samosažaljenju. Proanalizirajte sve i pokušajte biti realni kako vi znate. Ključ uspjeha ovih dana je u suradnji i kompromisima s kolegama s kojim radite. Tim putem ćete sigurno uspjeti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Sjetite se pravila zlatne sredine.

BLIZANCI

LJUBAV: Prihvatit ćete ono što imate i što živite. S takvim pametnim pristupom počet ćete uživati u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovarat će svima onim koji su u duljim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.
KARIJERA: Nastavit ćete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, provodit ćete u djelo odmah. Tako će se izmjenjivati samački i timski način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Uspjet ćete u većini uz dobru organizaciju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite ne opuštanje.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. AVGUSTA 2023: Možete očekivati kvalitetne ljubavne dane

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2023: Neprijatelj, udovica, gubitak