in

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2023: Neprijatelj, udovica, gubitak

OVAN

NEPRIJATELJ –UDOVICA – GUBITAK

Ljubav

Sudeći po kartama koje su izašle, Ovnove čeka ne baš tako sladak ljubavni mesec

Problemi u komunikaciji će biti vrlo česti I ako ih ne budete rešavali na vreme, možete u jednom trenutku shvatiti da ste se jako distancirali jedno od drugog.

Džabe je posle žaliti I plakati nad prosutim mlekom – umesto da čekate da se problemi reše sami od sebe, prionite na posao! Odično je vreme da se dogovorite sa voljenom osobom, ali moraćete I jedno I drugo da napravite ustupke I prilagodite se.

Što se slobodnih tiče, neki od vas će obnoviti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, ali cela ova priča pokazuje tendenciju da se završi nakon par, uglavnom emotivnih susreta,piše mojastrolog.rs. Kada pričamo o nečemu potpuno novom u vašem životu, čini mi se da ćete previše birati I baš svakom tražiti manu….

Posao

I poslovno je ovo prilično naporan mesec za vas. Ne samo da nećete biti zadovoljni količinom novca koju ste zaradili, već vas čekaju I neki neplanirani troškovi koji će vam prilično isprazniti novčanik.

Na sve ovo – radna atmosfera baš I neće biti fenomenalna, I sigurno je da će vam se neke kolege, ali I poslovni partneri, pa blago rečeno – smučiti. U drugom delu meseca možete dobiti ponudu za posao od nekoga koga smatrate ozbiljnim, ali bi bilo dobro da se ne zalećete I da razmislite da li je ovo za vas ili ne.

Zdravlje

Ovo je mesec kada ćete se dosta trošiti, a tu energiju ćete imati problem da nadoknadite. Okružite se pozitivnim osobama i onima koje volite. Starijim pripadnicima znaka ovaj mesec donosi aktiviranje hroničnih problema sa zdravljem.

BIK

POSETA – NEPRILIKA – PORUKA

Ljubav

Bikovi mogu dosta solidno proći kroz mesec, ali će morati da imaju na pameti sigurnost i stabilnost odnosa u kojem su. Ako između vas i voljene osobe ne bude kvalitetne komunikacije i razumevanja, sve tamo do kraja druge dekade imaćete povremeno trzavice i nesuglasice.

Pokušajte da ispoštujete jedno drugo, da malo začinite i oživite svoj odnos, izlazite zajedno i ne dozvolite da budete zarobljeni između četiri zida…jer će vas ova vrsta statičnosti lako « gurnuti » u pravcu rasprava.

Slobodni Bikovi će imati više kretanja, izlazaka i novih poznanstava tokom ovaj mesec. Moguće je da ćete pomisliti da je jedna od ovih osoba baš ona prava za vas.

Posao

U nekim poslovima ili projektima koji su vam bitni verovatno ćete napredovati dosta promenljivo. Korak napred, korak nazad.

Ove će se situacije ubrzati u drugom delu septembra, pa pokušajte da budete strpljiviji i da se ne nervirate bez preke potrebe. Poslovne saradnje i partnerstva će tokom druge dekade septembra biti na svojevrsnom testu, jer će doći do nekih nesuglasica i problema.

Sa malo truda ovo je moguće regulisati i doći do zajedničkih rešenja. U finansijskom segmentu – promenljiv mesec.

Zdravlje

Povremeno manji padovi imuniteta. Mogućnosti za prehlade i respiratorne infekcije, koje će biti učestale, ali kratkotrajne…

BLIZANCI

LJUBOMORA – SMRT – SVEŠTENIK

Ljubav

U prvom delu meseca Blizanci će se vrlo često suočavati sa negativnim osećanjima, sa ljubomorom, sa posesivnošću….pa čak i sa mogućnostima da sami nešto urade « sa strane ».

Nekim parovima će biti dosta komplikovano da preguraju ovaj period i biće potrebno da oboje nekako stanete jedno uz drugo, da se podsetite koliko vam je stalo do odnosa i vaših međusobnih emocija.

Najkritičniji period je tokom druge dekade meseca, pa u tom periodu pokušajte da nađete kompromisno rešenje. Najlakše je preseći, ali problem je posle popraviti ono što smo pokvarili….Što se slobodnih tiče, vi u jednom trenutku možete pomisliti da ste pronašli ono što ste godinama tražili kada je ljubav u pitanju. Jake mogućnosti za vezu.

Posao

Odnosi u poslovnom segmentu su vrlo nedefinisani i povremeno nećete znati na koga možete da se oslonite, a ko vam radi iza leđa.

U prvom delu meseca je i finansijska situacija dosta problematična i možete baš biti pod teretom dugovanja. No, kada se prava komunikacija aktivira, u drugom delu meseca, poboljšaće se i poslovni segment u celosti.

Stvari polako dolaze na svoje mesto i pred nekima od vas će se otvoriti nove poslovne šanse i projekti. Dugogodišnje saradnje počinju da pokazuju prave rezultate.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka će verovatno muku mučiti sa hroničnim problemima, dok će kod mlađih biti prisutan blaži pad imuniteta, i to najviše tokom druge dekade meseca.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. AVGUSTA DO 3. SEPTEMBRA 2023: Bićete sve skloniji skrivanju svojih pravih osećaja

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…