in

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. FEBRUARA 2023: Neko vas već duže vrijeme priželjkuje bolje upoznati

VAGA

LJUBAV: Bit će malo manje događaja, ali vaš ljubavni život i dalje će biti relativno dobar. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na sasvim običnim mjestima.
KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne prezahtjevni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, ambicioznije, ovo nisu savršeni dani za takvo nešto. Možete krojiti planove i razrađivati detalje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Važite svoje riječi.

ŠKORPION

LJUBAV: Postat ćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba s olakšanjem će primijetiti da ste se smirili. Oni koji su još sami mogli bi početi osjećati bliskost s jednom osobom s kojom ih se po ničemu ne bi moglo spojiti. Tu je sve zasad upitno.
KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno počinju stabilizirati. Ova spoznaja potaknut će vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajat će vam energije da ih odmah ostvarite.
ZRAVLJE&SAVJET: Ne ulazite u rasprave sa suradnicima.

STRIJELAC

LJUBAV: Intelektualna razina osobnih odnosa bit će kvalitetna, a sve ostalo uglavnom će vas navoditi na nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite što je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne inzistirajte na zagrljajima.
KARIJERA: Stići će zanimljive vijesti i sad ćete moći raditi punim plućima. Cijela situacija postat će vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi bit će sve stabilniji. Bit ćete ambiciozni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Oslobodite se napornih ljudi.

Ove znakove Zodijaka očekuje velika SREĆA u februaru 2023. godine

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. FEBRUARA 2023: Nove ljubavne prilike nizaće se u vašem životu