in

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. NOVEMBRA 2022: Ovih dana pratiće vas lijepe ljubavne prilike – iskoristite ih pametno!

VAGA

Woman in Red and White Polka Dot Dress Walking on Green Grass Field

LJUBAV: Osjećat ćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bit ćete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svijetu. Čak i ako zabrljate, bit će vam oprošteno. Oni koji su još sami uglavnom će maštati.
KARIJERA: Sjetite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivirate sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Imajte više povjerenja u druge.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne nadmudrujte se.

ŠKORPION

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će opet osjećati iskušenje tajne ljubavne veze. Bit će drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvijek sve znati unaprijed.
KARIJERA: Surađivat ćete se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati utjecaja na sve s kojim rade Učinit će to i više nego uspješno. Prolazite određene transformacije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Humorom pobijedite brige.

STRIJELAC

LJUBAV: Iskreni savjeti dobrih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo vama pomalo dosadno ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za praktičnom knjigom gdje će naći niz korisnih uputa za svoj privatni život. Primijenit će ih tek kasnije kad budu s nekim.
KARIJERA: Vjerojatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i potaći da još predanije radite dalje. Cijenite svačiji trud, ali ono što se ovaj put postiglo smatrat ćete prije svega svojom zaslugom. Ipak, nađite načina kako nagraditi i druge oko sebe.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nije zlato sve što sja.

MESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Stiže pomračenje Meseca, sudbinski susreti i tuga

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. NOVEMBRA 2022: Neka vaša ljubavna očekivanja biće konačno ispunjena