in ,

NEKA POLUDI ZA TOBOM I LJUBI TLO PO KOJEM HODAŠ: OTMI MU SRCE ZAUVEK!

Evo kako da navedeš momka da totalno odlepi za tobom: Naučnici pokušavaju već decenijama da objasne zašto je “hemija” prisutna između nekih ljudi, a kod drugih jednostavno ništa “ne pali”.

U svojim nastojanjima došli su i do nekih zajedničkih stvari koje pojačavaju se*sualnu privlačnost među osobama ženskog i muškog pola.

Učini da se oseti muževno

Svaki muškarac želi ženu pored koje će moći da se oseti muževno. To znači da ona njega treba da privuče svojom ženstvenošću, a on nju muškom energijom. On želi da se dopadne ženi zbog toga što dobro podnosi pritisak, zbog toga što je snažan i što se dobro snalazi u nevoljama. U prevodu, on želi da ga žena gleda kao heroja. A najbolje bi bilo da shvatite da on zaista jeste heroj – u srcu i glavi.

Izazovi ga mirisom

Muškarce se*sualno izaziva kombinacija mirisa lavande i bundeve tokom onoga. Na uzbuđenje će uticati ove arome u parfemima i mirisnim svećama.

Crvena boja je tvoje oružje

Veće su šanse da će žena oboriti muškarca s nogu ako je odevena u crveno. Muškarci su, naime, pod velikim uticajem kulturnih simbola, pa povezuju ovu boju sa romantikom i samim činom…

Pijane naočare zaista postoje

Kad popijemo koju čašicu više, osobe suprotnog pola izgledaju bolje, jer mozak ne primećuje asimetriju njihovih lica. Simetrična lica nas evolutivno više privlače jer ukazuju na manju mogućnost od genetskih nedostataka.

Stres podstiče se*sualnu privlačnost

U stresnim okolnostima i pod jačim delovanjem adrenalina, pojačava se se*sualna privlačnost između polova, objavljeno je u časopisu “Journal of Personality and Social Psichology”. U studiji je dokazano da će istu ženu pozvati veći broj muškaraca na dejt nakon prelaska “klimavog mosta”, nego oni koji su do nje stigli sigurnim putem.

Dopustite mu da se bori za vas

Muškarcima je u prirodi da se takmiče. Pružite im to zadovoljstvo.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2020: NEMA POTREBE DA SPROVODITE NOVE EMOTIVNE HIROVE ILI DA PRKOSITE VOLJENOJ OSOBI

PRVI MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2020: KAKO STE RADILI RANIJE, TAKO SADA MORATE SNOSITE SVE POSLEDICE