in

PRVI MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2020: KAKO STE RADILI RANIJE, TAKO SADA MORATE SNOSITE SVE POSLEDICE

Ovan

Nemate energije da se preterano zalažete za posao koji radite, pa ako već ne uspevate da se ipak snađete, bolje je da potražite on o u čemu možete da istaknete svu svoju kreativnost i da ostvarite željene rezultate.

Možda je pametnije da ne ulazite u sukobe sa nadređenima i da se malo i povučete kada su u pitanju svađe i sukobi interesa, jer su se nekako sve kolege i okrenule protiv vas i samo traže način da vas sabotiraju u svemu što pokušavate da validno odradite.
Ovaj mesec nije idealan za početak nekih privatnih poslova ili traženja nekog dodatnog izvora zarade, jer ste se preopteretili sa previše projekata i jedva postižete da uradite i ono osnovno.

Treba da shvatite da se partner zaista trudi da sve uradi kako vama najbolje odgovara, i da se vi malo i potrudite da mu olakšate i da ga podržite tako što ćete i sami da napravite neke ustupke i kompromise, te kako bi vaša veza funkcionisala bolje.

Imate želju da se sve nekako podigne na viši stepen i da počnete zajednički život, ali deluje kao da partner i nije spreman na takav korak, pa se malo i strpite i nemojte da insistirate na nečemu što će dovesti do opterećenja vašeg odnosa, i nužno stvoriti distancu koja vam ne ide u prilog.
Ako ste slobodni, ovaj period nije dobar da ulazite u neke flertove i prolazne avanture, pa se malo strrpite i potražite osobu koja je za vas idealna u smislu prave veze i osnosa koji može da ima baš i lepu i kvalitetnu budućnost.

Česte urinarne infekcije vas muče i ovog meseca i treba da se malo bolje pazite u smislu jačanja imuniteta, pa i neke prevencije infekcija koje su uzrokovane visokom koncentracijom bakterija i virusa.
Nekako ste skloni da olako shvatate svoje zdravlje i da odlažete posetu lekarui sve dok ne bude prekasno za neke osnovne intervencije i terapija se onda i komplikuje kao i sam proces izlečenja, koji postaje dugotrajniji i zahtevniji u svakom smislu.

Bik

Kako ste radili ranije, tako sada i snosite posledice koje su po vas veoma loše i sasvim ste svemu pristupili sa jednim negativnim stavom, u onome što radite, i što jeste vaš osnovni izvor zarade, pa ste često bez novca i mučite se da sastavite kraj sa krajem.

Morate da se malo uozbiljite i da sve neke obaveze shvatite kao izazov i način da pokažete svoje vrednosti i potencijale, te da ne uzimate na sebe odgovornosti koje ne možete da ispunite, jer to nadređenima i najviše smeta i počinju u vas da gube pooverenje.Niste raspoloženi da se upuštate u neke nove izazove i zadatke, te samo otaljavate obaveze koje imate, pa to i donosi situaciju da stagnirate, i da se ne snalazite baš najbolje u svemu što radite.

Nekako se osećate nezadovoljno i neispunjeno u emotivnom odnosu sa partnerom, te ste skloni da stalno pravite neku tenziju, i da izazivate svađe i konflikte bez ikakve realne potrebe, i to je ono što narušava inače sasvim solidan odnos koji imate sa voljenom osobom.

Smeta vam mešanje okoline u vašu vezu, i to što partner dozvoljava da se baš svako upliće u vaše zajedničke odluke, i popušta pod pritiskom nekih prijatelja ili rodbine, i onda vama prebacuje za neke situacije za koje i niste realno odgovorni i krivi.Vaše poverenje u voljenu osobu je narušeno činjenicom da je postala sve bliskija sa nekim možda partnerom iz prošlosti, i počeli set da sumnjate da vas i laže i vara, te i da će taj neko treći da vam baš olako sve i upropasti.

Vama smetaju promene temperature i skloni ste da imate neke alergijske reakcije na koži, pa i kašalj i prehladu koja se baš dugo leči i imate probleme jer se ne ponašate odgovorno prema sebi.
Pored svega toga ste i stalno pod stresom i nemate volje ni za šta, pa ste rasejani i umorni po ceo dan, i morate da se pazite nekih povreda na poslu ili u saobraćaju, jer možete sebi da napravite i jasno baš veliki problem.

Blizanci

Radite preko svake granice i ostajete od jutra do mraka na nekim bazalnim zadacima, koje biste mogli da završite i brzo i lako, ali vi ste preveliki detaljista i sve radite po nekoliko puta, a ipak zapravo samo trošite vreme i energiju, i baš zato i ne možete da napredujete i da se ostvarite u poslu koji radite. Treba da ste svesni odgovornosti koje je donela liderska pozicija na koju ste unapređeni, i da ne svaljujete krivicu na svoje kolege jer se oni ljute zbog toga, i na vama je da organizujete tim i da radite onako kako je za kompaniju najbolje i najproduktivnije.

Uporno odbijate pomoć i savete nekih iskusnijih kolega, koje iskreno žele da vam pomognu da unapredite svoj rad, ali im vi zaista ne verujete i to ne krijete, pa se oni po malo i ljute, i kada vi i zatražite na kraju njihovu pomoć, oni će bez razmišljanja da vas odbiju i ostave vas na cedilu.

Morate da shvatite da vraćanje u prošlost i preispitivanje o nekim starim i propalim vezama ne donosi ništa dobro, osim patnje i bola koji sami sebi uzrokujete takvim ponašanjem.
Niste spremni da sada krenete dalje, ali vam je dodatni pritisak i to što svi oko vas očekuju da se skrasite, te i da nekako i počnete da planirate budućnost i da osnujete svoju porodicu.

Neće vam olakšati stvari ni to što stalno flertujete sa nekimosobama koje su vam nedostupne, jer su već i zauzete, pa je pametnije da se malo više posvetite pronalaženju one neke osobe koja je ozbiljna i koja vam je karakterno slična, te i da sa njom pokušate da gradite jedan trajan i zaista i kvalitetan odnos za budućnost.

Imate probleme sa povišenim krvnim pritiskom, i simptomi kakvi su stalne vrtoglavice i zujanje u ušima, pa i propratne glavobolje, i dalje su prisutni uprkos preduzetoj terapiji, i treba da to najzad i pokušate da rešite sa svojim izabranim lekarom, i da na kraju i promenite lekove koje koristite.
Imate realne probleme sa vidom, i poželjno je da posetite očnog lekara, kako biste uzeli možda i dioptrijske naočare, ili generalno rešili problem prema njegovom osnovnom uzroku koji može da utvrdi samo lekar specijalista, a ne vi sami.

Rak

Pravi je trenutak da rešite neke zaostale obaveze, koje su se i nagomilale vašom neodgovornošću i potrebom da sve probleme stalno odlažete za kasnije, i tako ste sebi samo zadali glavobolje, i umesto da radite već na novim projektima, vi se zamajavate onim što je trebalo odavno da se realizuje i odradi.

Treba da budete realni kada su u pitanju zaista vaše mogućnosti i potencijali, pa i da ne težite prevelikim i ambicijama i ciljevima, jer ste samo vi na gubitku, dok svi oko vas pokušavaju da poprave sve ono što vi uništite jer ste tvrdoglavi i sujetni, i ne želite da sarađujete sa ljudima koji su vaše kolege i koji imaju interese koji su zajednički, i nije nužno da vas vole, ali rade sve kako biste uspeli, te tako i poboljšali poziciju firme koja vam je izvor zarade i osnovni posao.
Imate neke želje da počnete privatni posao, ali je to ovog meseca nerealno, jer najpre i nemate dovoljan kapital, niti ste vi osoba koja je spremna na prevelika odricanja radi posla i radi neke zarade, a koja bi mogla da se realno uz malo više rada i truda i ostvari.

Veza na daljinu sa osobom koju ste upoznali na odmoru ili poslovnom putovanju, ne funkcioniše kao ranije i vama smeta što ste shvatili da ste izgubili dragoceno vreme, te i propustili neke lepe prilike da uđete u romansu sa ljudima koji su za vas idealni, te i sa kojima ste bliskiji i u fizičkom smsilu.
Međutim, ne znate kako da raskinete sa osobom koja vas iskreno voli i koja se stalno trudi da vaš odnos uspe uprkos velikoj razdaljini, pa ćete morati na kraju i da prelomite i da sebe spasite nekih muka i osećaja da se gušite, te i da sve radite kako biste udovoljili drugima, a naravno na ličnu vašu štetu.

Neko je vrlo zainteresovan za vas, ali ga vi ne primećujete ili smatrate da nije vredno da se kvari jedan prijateljski odnos radi romanse koja možda i nema izglede da potraje i da se održi, mada i to ne možete da znate dok ne pokušate, ali ste u startu odustali i prelomili sve na svoju štetu.

Skloni ste da se prejedate i da se ne krećete, pa sve to utiče i na znatan višak kilograma i na jake bolove u kičmi i velikim zglobovima, jer je lokomotorni sistem zaista opterećen, pa i ne možete da očekujete poboljšanje, ako nešto zaista ne promenite iz korena.

Treba da najpre ostavite neke poroke i da se zdravije hranite, jer rigorozne dijete i/ili gladovanje neće biti od neke dugoročne koristi i pomoći, pa je važno i da počnete da vežbate i da tako najzad i ojačate zglobove i smanjite bolove u kičmenom stubu, koje realno trpite već duže vreme.

Lav

Mada set kao osoba vrlo borbeni i uporni, vi ste se nekako povukli i pustili da se stvari odvijaju svojim tokom, jer nemate volju ni motivaciju da radite poslove koji vam ne donose dobru zaradu, niti šansu za neko skorije unapređenje na bolju i željenu poziciju.

Niste spremni na prevelika odricanja radi posla i uspeha, a onda se pitate zašto vi stagnirate dok svi oko vas napreduju, te i ostvaruju izuzetni uspeh i ciljeve. Treba da ste svesni da to što radite kako biste impresionirali druge umesto da sebe izdignete i sebi olakšate dalji napredak i poziciju, nije dobro i samo vama ide na štetu, ali zaista nikako da se baš i majzad nekako opametite.
Druga polovina meseca donosi neke izvanredne prilike da napredujete i da dobijete ponude koje su odlične i baš po vašoj meri, pa se potrudite da ne odbijete olako sve ponuđene šanse, a kako se kasnije ne biste veoma i pokajali zbog nepromišljenosti.

Neko ko vam se odavno vrlo dopada je slobodan i spreman da sa vama ostvari romansu koju ste priželjkivali dugo vremena, pa ćete imati priliku da izađete na sastanak i da se bolje i upoznate.
Problem je u tome što vi svakoga unapred ili idealizujete ili o njemu stvorite predrasude, te i ne pružite realnu šansu nikome da se pokaže u svom pravom svetlu, pa ne možete da promenite lako uvreženo mišljenje i zato vam ni jedna veza ne uspeva na duže staze.

Skloni ste da flertujete sa nekim kolegom sa posla, ali vam takav potez može naneti samo štetu, a jer je ta osoba zauzeta i ne želi sa vama ništa ozbiljno, osim neke prolazne avanture koja je baš po vas nepovoljna, pa i narušiće vam reputaciju smerne i poštene osobe po kojoj ste poznati.

Umor i bledilo kože su verovatan pokazatelj anemije, i treba da uradite neke analize krvne slike i odredite vrednosti najvažnijih parametara, koje su verovatno daleko od dobrih i onih referentnih za neke važne organske funkcije.
Možda imate i povišen nivo šećera u krvi, jer ste skloni nasledno nastanku dijabetesa i insulinske rezistencije, pa je i gojaznost, i neki realni simptomi koje ste ignorisali, zapravo možda i nastala kao posledica pomenutog problema.

Devica

Imate utisak da obavezama nema kraja, i da se sasvim uzaludno i borite i trudite da napredujete, ali vam je sreća okrenula leđa i vi ste počeli da stagnirate i svi oko vas uspevaju, pa vas to vrlo frustrira i nervira.Skloni ste da brzate i ishitreno donosite neke važne odluke, koje se možda u startu čine kao vrlo ispravne, ali su na duže staze sasvim loše po vaš napredak, pa ćete da razočarate nadređene i da trpite kritike pred svima.

Nekako kao da ste se predali pre vremena, i postalo vam je sasvim svejedno da li ćete ili ne, da ostvarite željene ciljeve, jer se svakako rezultati moraju ostvariti, ali uvek se nadate da će to neko umesto vas sve da završi, i da vi nećete morati da se previše opterećujete problemima i nekakvim prevelikim obavezama.

Postalo vam je jasno da je partner sa vama samo iz navike ili koristi, i da ste se zaljubili u osobu koja je veliki oportunista i koja vas nikada nije realno ni volela, ali ste dugo živeli u zabludi i/ili niste slušali upozorenja i savete iskrenih i odanih prijatelja.

Nadate se da ćete uspetiu u nameri da sa tom osobom ostanete u vezi i da se i ona u vas zaljubi, ali su realno za to vrlo male šanse, i ako to najzad ne shvatite i ne prihvatite kao činjenicu, samo ćete da patite i da postanete ogorčeni i da se povučete u sebe.Niste vi neko ko je spreman da funkcioniše u vezi bez ljubavi i nežnosti, pa nemojte sebi da baš uskratite šansu da nađete onu pravu osobu za sebe, jer i gubite vreme na nekog ko vas zaista ne zaslužuje.

Pored svega toga vi imate i neke jasne simptome hormonskog disbalansa koji je posledica neke disfunkcije štitne žlezde ili nadbubrega, i sve to utiče vrlo loše na vaš organizam u celini, pa je važno da se sa lekarom posavetujete šta i kako dalje.

NEKA POLUDI ZA TOBOM I LJUBI TLO PO KOJEM HODAŠ: OTMI MU SRCE ZAUVEK!

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2020: PAŽLJIVIJE ANALIZIRAJTE NOVE PORUKE KOJE DOBIJATE OD VOLJENE OSOBE