in

NEMAJU OBZIRA NI MALO: OVO SU NAJZLOBNIJE STVARI KOJE RADE ZNAKOVI ZODIJAKA

Neki znakovi jednostavno nemaju obzira, dok drugi žele da vas povrede, ali svaki od njih radi loše stvari Kada je reč o horoskopskim tumačenjima, u njima najčešće možemo pročitati naše dobre odlike, ali nekad treba istaći i loše osobine znakova. Svaki znak ima tendenciju da se ponaša zlobno i okrutno, hteli oni to da priznaju ili ne. Evo kako se okrutnost ispoljava kod svih 12 znakova zodijaka.

Ovan

Bezdušni raskidi. Ovnovi raskidaju sa ljudima ne dozvoljavajući im da se odbrane i ostavljaju bez objašnjenja. Oni nemaju strpljenja da saslušaju vašu stranu priče nakon što su izgovorili svoje.

Bik

Preljubnici. Oni ne mogu da ostanu verni i kada im se probudi seksualni nagon, oni ga prate. Svoje postupke opravdavaju sebi i očekuju da ih i njihovi partneri prihvate, bez obzira na sve.

Blizanci

Oni su maheri u mazanju očiju. Blizanci će lako izigrati vaše poverenje i neće se pridržavati obećanja. To proizilazi iz toga što su u sebi odlučili da im je dosta vašeg društva. Možete krvariti pored puta, oni će samo proći pored vas.

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JANUAR 2020: BIKOVE OČEKUJE POVOLJAN POSLOVNI PERIOD, OVAN SREĆAN SA PROMJENAMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JANUAR 2020: SUOČIĆETE SE SA NEKIM NEPRIJATNOSTIMA IZ PROŠLOSTI, IZNENAĐENJA MOGUĆA