in

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JANUAR 2020: SUOČIĆETE SE SA NEKIM NEPRIJATNOSTIMA IZ PROŠLOSTI, IZNENAĐENJA MOGUĆA

Čak tri planetarna aspekta desiće se u ovu nedelju, i to konjunkcija Saturna i Plutona, koja nadalje najavljuje proboj nekih nagomilanih frustracija na površinu. Istog dana Merkur pravi dve konjunkcije, i to sa Saturnom i Plutonom! Ove konjunkcije imaće tu moć da nas suoče sa nekim neprijatnim situacijama iz prošlosti kako bismo ih prevazišli tako što ćemo se izdići iznad njih isključivo mudrošću i nalaženjem snage u sebi. Može vas iznenaditi koliko je svako od nas zapravo poseduje. Prijatan dan želimo.

Ovan


POSAO
Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na odredjene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju odredjeni saradnici.
LJUBAV
Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo za intimno poveravanje.
ZDRAVLJE
Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbegavajte nezdravu ishranu.

Bik


POSAO
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima potencijalno dobro rešenje pod uslovom da prihvatite nečiji savet i pozitivan uticaj.
LJUBAV
Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.
ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor ili relaksacija.

Blizanci


POSAO
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na odredjene saradnike ili na jednu „uticajnu” osobu. Preostaje vam da prihvatite neko kompromisno rešenje. Postupite po svojoj savesti.
LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje, potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost.
ZDRAVLJE
Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

NEMAJU OBZIRA NI MALO: OVO SU NAJZLOBNIJE STVARI KOJE RADE ZNAKOVI ZODIJAKA

PET ZNAKOVA KOJI BAŠ UVIJEK DOBIJU ONO ŠTO ŽELE