in

NEPTUN JE POSTAO RETROGRADAN I OKENUĆE VAM SVIJET NAGLAVAČKE

Neptun je osma i najdalja planeta u našem solarnom sistemu, koja upravlja našim duhom, ličnim razvojem, unutrašnjim svetom, podstiče maštu i sanjarenja.

Međutim, kada uđe u svoj retrogradni hod, dosta toga može da uzburka u nama, i prevrne nam ceo svet naglavačke.

Saznajte kakve značajne promene čekaju vaš horoskopski znak tokom retrogradnog hoda Neptuna kroz znak Riba od 18. juna do 28. novembra ove godine.

Rekli smo da Neptun podrazumeva naš duhovni svet, maštanja, nadanja, isto tako i intuiciju, ali njegov retrogradni hod će zapravo doneti opoziciju tome, odnosno jedan zaokret ka realnosti i otrežnjenje. I to se može desiti na nekoliko nivoa u našim životima.

Spremite se da pauzirate sanjaranja u sebi, kao i da počnete realnije da sagledavate stvari.

Ipak, to okretanje ka stvarnosti će opet biti u duhu Neptuna kao spiritualne planete, jer će ono biti motivisano vašim unutrašnjim bićem i introspekcijom. Ovaj proces samosagledavanja i samoanalize može biti bolan, i može vas suočiti sa svim onim što ste ranije potisnuli pa vam se sad vraća poput bumeranga, ali na kraju će ipak izroditi jednu veliku nadu za vas i za sve na šta se u narednom periodu budete odlučili. Ali, samo ako ta akcija bude rezultat svega onoga što ste prethodno izanalizirali.

Nemojte zanemariti ni intuiciju, za koju smo pomenuli da je u sprezi sa Neptunom, koja će učiniti da osetite šta je u određenom momentu ispravno da učinite.

Promene koje će vam retrogradni Neptun doneti će biti burne u tom pogledu što će raspršiti neke vaše iluzije, koje vučete sa sobom ko zna koliko dugo, i koje vam zaklanjaju pravu stvarnost, a samim tim vas koče da živite srećno u sadašnjem trenutku, i u skladu sa onim što jeste.

Jednostavno, Neptun će doprineti da tačno sagledate šta je u vašem životu fantazija ili iluzija, a šta realno stanje stvari, bez obzira da li se radi o ljubavnom polju, finansijama, karijeri.

Ali, morate, kao što je gore rečeno, da se duboko zagledate u sebe, i da budete iskreni u procesu spoznavanja šta je to u čemu ste se toliko dugo samoobmanjivali.

Na površinu će izaći sve one negativne emocije, ljutnja, pa i anksioznost, koji su vas gušili, a da toga niste bili ni svesni jer ste stvari gurali pod tepih i skrivali ih sami od sebe. Osetićete veliko olakšanje i rasterećenje u grudima.

Neptun u Ribama u svom retrogradnom hodu će vam u potpunosti ići na ruku kada je svođenje računa u pitanju – sve će vam postati kristalno jasno i prestaćete da budete žrtva vlastitih iluzija i obmana.

Kako bi vaše osvešćenje bilo što potpunije, i kako bi vas okrenulo u dobrom smeru po pitanju budućnosti, u periodu retrogradnog Merkura je najbolje da se bavite meditacijom, jogom, ili nekom drugom sprotskom aktivnošću, poput plivanja, pišite svoje misli na papir, i što je najvažnije izolujte se od toksičnih situacija, a posebno ljudi koji vam crpe energiju.

PAZITE SE BAŠ NJIH: OVO SU 3 NAJLABILNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA

ONI SU ZA IZBEGAVANJE: OVI ZNACI SU KOMPLIKOVANIJI NEGO ŠTO MISLIŠ