in ,

JEDNOSTAVNO JE: NA OVAJ NAČIN OTKRIJTE HOĆETE LI SE IKADA OBOGATITI

Zahvaljujući lakom i jednostavnom računu dolazite do ličnog broja. Pogledaćemo kako se broj odražava na naše finansijsko stanje, to jest da li na neki način možete potencirati pozitivne osobine svog ličnog broja ne biste li se obogatili.

Osnovne principe numerologije razradio je čuveni filozof i matematičar Pitagora. U skladu sa njegovim izračunavanjima, bilo koji ma kako složen broj, sabiranjem možete da svedete na jednu od cifara od 1 do 9. Svaki od tih brojeva ima svoju simboliku, osobine koje nešto govore.

Ukoliko taj princip primenite na datum našeg rođenja, izračunaćete svoj lični broj. U skladu sa simbolikom brojeva iz Pitagorine postavke, možete da napravite kratki, a za one koji su upućeni u numerologiju, i potpun portret konkretne osobe.


Zahvaljujući lakom i jednostavnom računu dolazite do ličnog broja. Pogledaćemo kako se broj odražava na naše finansijsko stanje, to jest da li na neki način možete potencirati pozitivne osobine svog ličnog broja ne biste li se obogatili.

Uzmite datum svog rođenja, na primer 2. jun 1985. godine. Svaku cifru ćete ispisati i sve zajedno sabrati. Ukoliko je rezultat dvocifren broj, onda sabirate i te dve cifre. Konkretno, to izgleda ovako:
2+6+1+9+8+5=31
3+1=4

Dobili ste broj 4 kao lični broj osobe. Numerolozi lični broj zovu još i numerološki kod. Sada pogledajte šta se odnosi na broj 4 u poslovnom i finansijskom smislu, naročito koji mu poslovni partneri i saradnici odgovaraju, a koji ne.

Lični broj 1 – Jedinice vole jasnu perspektivu

Plusevi: Vi ste energični, aktivni, sposobni da utičete na tuđe mišljenje, privlačite ljude, imate ideje.

Minusi: Ponekad ste previše samouvereni. Teško vam je da promenite svoje mišljenje i stavove, čak i kad se pokažu pogrešnima.

Kako da zaradite? Ne rasipajte snagu na sitnice. Vašem uspehu doprineće neka velika kompanija, najbolje ako ima razgranat posao u nekoliko zemalja. Dobro vam ide i prodaja bele tehnike.

Partneri: Najbolje se slažete sa pred­stavnicima brojeva 3 i 6. Sa nosiocima brojeva 2 i 4 nemate mnogo sreće, mada vam oni deluju dobro.

Lični broj 2 – Dvojke imaju svoja pravila

Plusevi: Mnogi vas smatraju za srećnika. U stvari, vaša se tajna sastoji u tome što ste uvek spremni na rizik, pa šta bude.

Minusi: Problemi nastaju kad na scenu stupi vaša poslovična tvrdoglavost i nesposobnost da uopšte čujete druge, mada se pravite da ih slušate.

Kako da zaradite? Možete da napravite fantastičnu karijeru u nekoj državnoj instituciji, pogotovo na polju nauke. I svi drugi poslovi koji se smatraju za teške odlično vam idu.

Partneri: Idealni kolega mora da bude optimista. Najbolja varijanta su brojevi 2, 3 i 5. Vaš antipod je broj 1, sa njim skoro da i ne možete da radite.

Lični broj 3 – Trojka je stvorena za kompromise

Plusevi: Veoma vam je razvijena intuicija. Važite za spretnog čoveka koji pravi pametne kompromise.

Minusi: Vaša rešenost da svima ugodite jednostavno je neodrživa. Ona vas ujedno i sprečava da ikada dobijete neku rukovodeću funkciju.

Kako da zaradite? Najbolje rezultate (i prihode) postižete u medicini, nauci, obrazovanju, nevladinim ili humanitarnim organizacijama. Leže vam i svi drugi poslovi gde je živ kontakt s ljudima.

Partneri: Trebalo bi da birate u svoju ekipu ljude s brojevima 5 i 8, a da izbegavate one koji imaju isti broj kao i vi. Dva broja 7 – mnogo je komplikovano.

Zbog vašeg imena ste dobili ovakvu sudbinu: Breme koje ćete zauvek nositi!

DETOKS ORGANIZMA: ISTINA ILI JOŠ JEDNA OD MODERNIH ZABLUDA

DVA SATA NEDELJNO VJEŽBANJA PRAVE NEVEROVATNU RAZLIKU ZA VAŠE ZDRAVLJE