in

ONE VARAJU I MOŽE IM SE: ŽENE U OVOM ZNAKU SU FATALNE I PRED NJIMA MUŠKARCI PADAJU NA KOLENA

Da njima ljubavi nikada nije dosta, svedoči i podatak da se venčavaju čak i u staračkim domovima, daleko više nego pripadnici drugih znakova.

Žena Blizanac je zaista fantastična: zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze. Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može da zameni onom distanciranom i arogantnom.

Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava fizičku prisnost s nekim ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

Ona je toliko mladolika – može se reći da je večita devojka Zodijaka.

woman in black blazer with white dress shirt

Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i prilično mondenska osoba. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla da propusti… ako joj to ne nalaže i sama njena profesija (često vezana za sredstva za masovnu komunikaciju).

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na novčanik (njen ili suprugov, svejedno) i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

Ona konstantno prilagođava sve vlastitim potrebama i to pokušava i s partnerom. Promena je vrlo važna za njen život i njen psihički razvoj. Spremna je da upotrebi i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće.

Sve što misli, misli bar duplo bolje od partnera. Uz nju u stvari partner ne mora ni da razmišlja, može da joj se prepusti s poverenjem i otkriće mu nove svetove.

S njom je svaki novi dan kao novi život. U drugima budi razigrano dete. Partner se s njom oseća osveženo i večno mlado i pita se čime je zaslužio toliku sreću.

To je žena s kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu zna da pruži smisao. I da… puna je iznenađenja. Kad ste najmrzovoljniji, iznenadiće vas kartom za najtraženiji koncert ili vrhunski sportski događaj. Sve što traži od partnera je da i on nju ponekad iznenadi.

Oprez – ova dama se lako zaljubljuje i stoga može imati i više od jednog ljubavnika istovremeno.

Jako je komunikativna, čak pomalo prepredena i u stanju svojim šarmom da opije svakog ko s njom stupi u razgovor.

OVE DAME HOROSKOPA SU SPEKTAKULARNE I VOLE DO BESVESTI ALI ZA NJIH SE UVEK KAČE KATASTROFE OD MUŠKARACA

NAJBOLJI PARTNER, NAJBOLJI PRIJATELJ, NAJBOLJI LJUBAVNIK: SAMO JEDAN HOROSKOPSKI ZNAK JE OVAKAV