in

OVE DAME HOROSKOPA SU SPEKTAKULARNE I VOLE DO BESVESTI ALI ZA NJIH SE UVEK KAČE KATASTROFE OD MUŠKARACA

Oni su mislioci, ocenjivači, posmatrači, analitičari, perfekcionisti, vredni radnici, pragmatici i inteligentni ljudi.Oni takođe mogu da budu dominantni, kritični i preterano nervozni, s visokim i često nerealnim očekivanjima.

Teško otvaraju svoje srce i nisu tipovi koji u potpunosti zaranjaju u dubine ljubavi, bez testiranja vode.

Oni su – Device.

Ono što sprečava Device od isprobavanja prave ljubavi je njihov strah od intimnosti i njihovo realno i logično razmišljanje. S obzirom na njihovo konstantno nastojanje postizanja savršenstva i na strah da neće živeti po standardu koji su si postavili, može se dogoditi da ne uočavaju da su vredni ljubavi, a često je i samopoštovanje ono što ih sprečava u tome.

Zbog toga, Device često privlače lepe katastrofe, izgubljene ciljeve i najvažnije, one emocionalno nedostupne. Ove vrste ljudi su sigurna opklada za Device, jer Device osećaju da su “dovoljno savršene” i da zaslužuju jednako “savršenog” partnera. Devica ne mora da da sve što ima za ponuditi u vezi, pogotovo ako ne veruje da će odnos trajati duže vreme.

Umesto toga, Device će kontinuirano raditi na poboljšanju sebe i čuvati svoje srce i emocije za mogućnost istinske i autentične ljubavi. Device su oprezne i one će čekati savršenstvo, i neće biti srećne ni zadovoljne s nečim manjim od toga. One su intuitivna bića, velike unutrašnje snage i njihova misija je pronalaženje prvae, večne ljubavi.

Međutim, one ne traže ljubav iz bajki – ono što one žele je partner koji preuzima odgovornost za sebe, nekog ko je autentičan i ko može da pokaže pravu i potpunu ljubav.

Device su senzualna bića i često su pogrešno shvaćene, jer daju sve od sebe kako bi prikrile svoju osetljiviju stranu i zato mogu da deluju hladno i neosetljivo za tuđe osećaje. To je često sve gluma i test kako bi Devica videla koliko snažno je neko voljan da osvaja njihovo srce. Samo jaki će pobediti i Devica se nada da će oni slabiji otpasti.

Device stalno rade na samopoboljšanju i imaju visoke standarde za sebe i te standarde projektuju na druge dok ne nađu partnera koji živi po njihovim očekivanjima. Do tada, oni će rado ostati sami, provoditi vreme u učenju, čitanju knjiga i uopšteno će živeti u miru, distancirane od bilo koga ko dođe blizu dok prava osoba ne naiđe.

Ako ste ikada čuli rečenicu: “Najprivlačniji deo muškarca/žene je njihov um” – ona bi definitivno trebalo da bude posvećena Devicama. Oni su intelekti Zodijaka i njihovo pametno, analitičko i pronicljivo razmišljanje ih čini velikim filozofima i intrigantnim i zanimljivim ljudima.

Njihovo detinjasto zanimanje za život će ih dovesti do najblještavijih razgovora na njihovom putu u potrazi za znanjem i istinom. Device su zemaljski znakovi i oni su ponizni i prizemni pojedinci, koji vole da provode svoje slobodno vreme na otvorenom, u prirodi. Oni uživaju u rutini, vrlo su praktične i obraćaju pažnju na fine detalje, tako da je njihova okolina uredna i čista. Devicama vlada Merkur i iz tog razloga su pričljive i veoma dobre u komunikaciji.

Device su samokritične, ali one takođe mogu da omalovažavaju i kritikuju bilo koga drugog ko ne uspe da dođe do ekstremno visokih očekivanja koja one zahtevaju od onih oko njih. Ta stalna potreba može da prouzrukuje prekid prijateljstva, iako one to ne žele.

Čak i kada otkriju nekoga dovoljno “savršenog”, s kim će se upustiti u odnos, one će i dalje imati želju da ih usavrše. Važno je da partner Device zapamti da je to odraz njene vlastite nesigurnosti, a ne toliko odraz njihovog nesavršenstva. Devica teži perfekciji i vrlo teško će odoleti potrebi da ne zahteva od drugih nerealne standarde koje je postavila.

Emocije Device su uvek daleko dublje od onoga što se prikazuje na površini. To je ta dubina zbog koje često imaju strah od odnosa, jer znaju – kada se prepuste – možda više neće moći da se kontrolišu. Devica traži bezuslovnu ljubav i vernost, ona želi da bude s nekim ko je spreman da ceni njenu tendenciju traženja savršenstva.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJE UNURAŠNJI GLAS NIKADA NE VARA – ONI IMAJU NAJJAČU INTUICIJU

KAKAV JE ZAISTA TVOJ HOROSKOPSKI ZNAK: ŠTA TE KRASI A ŠTA ODBIJA OD NJEGA