in ,

OTKRIVAMO KAKAV VAM MUŠKARAC NE TREBA NI U LUDILU

To što on još uvek nije preboleo bivšu, znači i da on ne planira da napravi previše mesta za tebe. A niko ne želi da bude samo druga opcija. Veze smeju biti sve, samo ne igra toplo-hladno.

A s ovih nekoliko tipova, to je upravo ono što će one biti. Donosimo ti nekoliko “igrača”, s kojima ne treba imati posla.

1. Onaj koji nije preboleo svoju bivšu


To što on još uvijek nije prebolio bivšu, znači i da on ne planira da napravi previše mesta za tebe. A niko ne želi da bude druga opcija.

2. Onaj koji te krije

Svaki odnos koji mora biti tajan, nije vredan tvojih živaca i truda. Ako te on skriva od drugih, očigledno da to radi s nekim razlogom. A ako u pitanju nije politika radnog mesta, verski razlozi i slično, za njega je to samo igra.

3. Onaj koji ti se stalno izvinjava

Ljudi se izvinjavaju kad im je žao. Ali previše često upotrebljavanje takvih reči može biti kontradiktorno. Ako mu je zaista žao, on neće to učiniti opet.

4. Onaj koji je emocionalno nedostupan


Njemu je super s tobom, zabavna si mu, lepa, ali on jednostavno ne želi vezu. Možda je nekada u prošlosti bio povređen ili ovde jdnostavno ne postoji osećaj zaljubljenosti. Kako god bilo, on nije spreman za tebe i nema šta da ti ponudi. da li ti zaista treba neko takav? Ne!

AKO ŽELIŠ BITI SREĆNA: OVO SU PRAVILA U VEZI KOJA NIKADA NE BI TREBALO DA PREKRŠIŠ

OTKRIVENO NA KAKVE FRAJERE ŽENE NAJVIŠE PADAJU