in

OVA ŽENA HOROSKOPA JE NAJVEĆA ZAVODNICA I NAJINTELIGENTNIJI ŽENSKI ZNAK

Ženske osobe rođene u periodu koji obuhvata raspon između 23. oktobra i 22. novembra, prema astrologiji pripadaju sazvežđu znaka Škorpija (Scorpio).

Ovaj znak horoskopa, spada u vodene elemente i pripada osmoj astrološkoj kući, a njegov osnovni vladar je planeta Mars uz suvladarsko dejstvo još jedne „stroge“ i „hladne“ planete koja se zove Pluton.

Žena rođena u horoskopskom znaku škorpije – opšte osobine

Za ženske osobe koje su rođene u znaku škorpije često se smatra da su najveće zavodnice zodijaka, da su potpuno fatalne po osobe muškog pola, kako svojim izgledom i stavom, tako i harizmom i inteligencijom koju poseduju.

Žene škorpije su veoma lepe spoljašnjosti, obično su prirodne plavuše, negovane i otmene, koketne i svesne sebe i svog „uticaja“ na okolinu.

Žene ovog horoskopskog znaka su vrlo osetljive i emotivne, iako na prvi pogled mogu delovati ravnodušno pa čak i „hladno“, u svojoj unutrašnjosti se odlikuju velikom temperamentnošću, skrivenim željama i senzibilnošću.

Ženske osobe ovog znaka, kao i muški predstavnici škorpije, vrlo su sposobne da se dobro kontrolišu, i ne vole da se svađaju i ulaze u raspravljanja jer pre svega smatraju da su ona potpuno nepotrebna i da predstavljaju uzaludno trošenje energije, dok sa druge strane veruju da su same uvek u pravu i da je besmisleno da se „spuštaju na nivo“ prostih reči ili sukobljavanja sa drugima.

U svojim shvatanjima međuljudskih odnosa, žena škorpija je vrlo neobjektivna, i odlikuje se velikom svojeglavošću i potrebom da uvek i bez izuzetka ona bude ta koja je u pravu, kao i da se njen sud ili mišljenje ne dovode u pitanje, jer u tom slučaju ume da se veoma uvredi ili čak i naljuti, jer takav postupak smatra odrazom nepoverenja i proveravanja i preispitivanja njenih sposobnosti i kvaliteta.

Karakterne osobine i temperament žena rođenih u znaku škorpije

Osnovne karakterne osobine ženskih osoba koje su rođene u zodijačkom znaku škorpije su izuzetna sposobnost samokontrole, i sposobnost upravljanja svojim sopstvenim mislima i osećanjima.

Koliko su pomenute osobine dobre za samu ženu škorpiju, u tolikoj meri su pogubne po osobe izu njene okoline, jer po pravilu nikada nisu sigurne u ono šta ženska škorpija misli ili kakve planove „kuje“ u svojoj glavi.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. JANUAR 2020: STRIJELAC SPREMA PROMJENE, OVAN ODLIČNO RASPOLOŽEN

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…