in

OVO SU ČINJENICE ZBOG KOJIH SU ŽENE ŠKORPIJE NAJBOLJI ZNAK ZODIJAKA

Škorpiona će te uvek prepoznati po očima: dubokim i prodornim, koje uglavnom bez pitanja i dopuštenja, ulaze duboko u vašu intimu i od čijeg pogleda, ma koliko se trudili, ama baš ništa ne možete sakriti


Svako ko je ikada imao “posla” sa Škorpionima zna da sa njima nema šale, osim svakako, ukoliko su oni sami za nju raspoloženi i ako je neko drugi predmet njihovih crno-humorističkih doskočica.

Opasnost kojom zrače mnogima je privlačna i intrigantna, ali njihova energija je toliko jaka da, ako nekim slučajem skrene u negativnu stranu, u stanju je krajnjom destrukcijom srušiti sve oko sebe, a na kraju i samog sebe. Jake volje, puni samopouzdanja i uvek željni novih izazova,

Škorpioni su hrabri i strastveni, žestoki i zahtevni, strogi i uporni. Od drugih očekuju puno, od sebe još i više i malo toga ih može pokolebati kada nešto (ili nekog) zaista intenzivno žele.

Ovo je inače vodeni znak, ženskog polariteta i fiksne kvalitete, zbog čega su njegovi pripadnici duboko osećajni, ali istovremeno su u stanju savršeno kontrolisati emocije. Spolja su flegmatici, iznutra kolerici uronjeni u kovitlac kontradiktornih osećanja, večito na ivici dobra i zla, stvaranja i razaranja.

Škorpioni su od kad znaju za sebe fascinirani smrću i umiranjem, nekima od njih ovo postaje i ostaje, najvećom životnom opsesijom, ali oni duboko i instinktivno razumeju činjenicu da svaki početak neminovno ima i svoj kraj.

Kao i to da kraj zapravo i nije kraj već transformacija, preobražaj i neki – novi početak. Ova “škorpionska” mudrost pomaže im da uživaju u životu ne bežeći od svojih snažnih želja i ne potiskujući ih. S druge strane, lakše podnose “udarce sudbine”, shvatajući ih kao priliku za rast i nadogradnju, jednako mirni u trenucima slave ili pada.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2019: POTRUDITE SE DA VIŠE VREMENA POSVETITE VOLJENOJ OSOBI JER BI VAŠA VEZA MOGLA DA ZAPADNE U KRIZU

HOROSKOP OTKRIVA DA LI SI PRAVA ZAVODNICA ILI SI PREVIŠE SLATKA I FINA