in

PAMETNA, OČARAVAJUĆA, VERNA: SAMO JEDAN ŽENA HOROSKOPA JE OVAKVA

Njih odlikuje prijatan izgled, pre svega zbog toga što umeju da pronađu svoj stil i prikriju nedostatke. Vitke su, sitnih kostiju, lepog tena i sjajnih radoznalih očiju, zadržavaju mladalački izgled i ponašanje čak i u poznim godinama.


Žena Blizanci je veoma društvena, obožava skupove i interesantne ljude, sjajan je kozer i vrlo sklona flertovanju, ali i “zaobilaženju istine”, mada to ne čini zlonamerno, već da bi se zabavila. Privlačna je suprotnom polu, no, izgled muškarca joj nije bitan – ovu nestalnu osobu zadržaće onaj pored kojeg joj je zanimljivo, jer ono što nikako ne može da podnese jeste dosada.

Obožava intelektualne razgovore, u kojima će doći do izražaja njena visprenost i obrazovanje, biće očarana ako joj sagovornik dobro parira. Lako sklapa poznanstva i prijateljstva koja, međutim, uprkos vetropirastom nastupu, ume da ceni, pa drage ljude uspeva da zadrži uz sebe dugo godina.

Za divno čudo, ova žena je verna bračnom partneru koji može računati na njenu podršku, ali ne i na redovnu ishranu jer, uprkos tome što ne voli da kuva, Blizančica se grozi svakodnevnog “prčkanja” po kuhinji, čak i kada dobije decu.

Posao

Idealna zanimanja za ženu Blizanca su politika, novinarstvo, prosveta, marketing, ekonomija, advokatura, gluma.

Ljubav

Najbolje se slaže s Vodolijom, Strelcem, Ovnom i Lavom. Njen srećan broj je 3, dragi kamen je smaragd, životinja veverica, biljka đurđevak, a grad San Francisko.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, najslabije tačke su joj nervi, respiratorni sistem, prsti, ruke i ramena.

Poznate žene Blizanci

Poznate žene rođene u znaku Blizanaca: Andželina Žoli, Natali Portman, Nikol Kidman, Andrijana LIma, Merlin Monro, Kajli Minog, teniserka Ana Kurnjikova, engleska kraljica Viktorija, dobitnica Nobelove nagrade za književnost Svetlana Aleksijevič, Ana Frank…

KO IMA SREĆE SA PARAMA: NAJBOLJE ZARAĐUJE OVAJ ZNAK A BLIZANCI SU UVIJEK NEZADOVOLJNI POSLOM

ČUVAJTE SE NJIHOVOG BIJESA: AKO IZDAŠ BIKA – GOTOV SI, OD DJEVICE ODSELITE U DRUGI GRAD