in

PLANIRA SVAKI DETALJ: HOROSKOPSKI ZNAK SA OPSESIVNOM ŽELJOM ZA KONTROLOM

Ovaj znak retko napravi propust u životu, jer sve do detalja planira. Svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane, s tim što su mane kod nekih znakova dosta naglašenije nego kod ostalih.

Reč je o Devicama.

Pripadnici ovog znaka retko kada prave bilo kakav propust upravo zbog pomnog planiranja, koje je za njih karakteristično. Mnoge umore svojom tačnošću, ali Device ne umeju drugačije da žive. Njihov um je sve sračunao i nema mesta propustima. Sve što rade u životu vole da odrade bez greške.

Stoga ne čudi informacija kako su Device vrlo nepoverljive prema svojim partnerima te vrlo brzo znaju da pokažu posesivnost i ljubomoru, čime guše i odbijaju partnera.


Device imaju neverovatnu želju za kontrolom osoba do kojih im je stalo, a to često zna da pređe granicu dobrog ukusa, no Device kao da ne mare za to.

U ljubavi su jako nepoverljivi i vrlo brzo mogu da odbiju partnera zbog svoje posesivnosti i ljubomore. Zato, ako je tvoj izabranik pripadnik baš ovog znaka, dobro pripazi i nauči da kontrolišeš njegove želje.

Osobnost

Sa akutnom pozornošću za detalje, Djevica je znak zodijaka najpredanija služenju. Njihov dubok smisao za humanost vodi ih prema brizi za druge kao nijedan drugi znak, dok njihov metodičan pristup životu osigurava da ništa nisu propustili. Djevica je često nježna i delikatna, preferira odmak i analizu prije nego krene naprijed.

Ljubav & sex

Djevici je važno da se osjeća potrebno od strane partnera. Izvan spavaće sobe će se za ovaj znak većina predigre odvijati. Taktilni, metodični i voljni čekati koliko god treba, Djevica je odličan ljubavnik. Iako Djevica neće izraziti ljubav s puno riječi, ona će to pokazati u spavaćoj sobi.

Djevice preferiraju imati par snažnih veza umjesto mnogo partnera. Životni partneri izabrani su bazirani na tome koliko se Djevica osjeća potrebno i važno u njihovom životu. Djevice su predani supružnici koji vole živjeti na divljoj strani s vremena na vrijeme.

Prijatelji i obitelj

Djevica je koristan prijatelj, doista. Odlični su u davanju savjeta i doista znaju kako riješiti problem. Uvidjet ćete da će vas Djevica podsjećati da se dobro brinete o sebi pošto je zdravlje bitan aspekt za njih. I kada završite s jelom, oni su prvi koji će ustati i oprati suđe.

Nježni i posvećeni obitelji, Djevica je prva na sceni kada je njega potrebna. Kad netko dosegne starost ili je bolestan Djevica će biti tu da pruži sve što je potrebno. Djevica nije poznata po izražavanju osjećaja. Radije ih pokazuju kroz djela a ne riječi.

Karijera i novac

‘Ja analiziram’ je ključna fraza za Djevičinu osobnost, dok je praktičnost ključna riječ. Marljiva, diskriminirajuća, znanstvena po prirodi, djevica doista zna kako doći do srži stvari. One su izuzetno metodične i dobro se snalaze u poslovima koji zahtjevaju organizaciju. Ako je nešto poremećeno, postavite Djevicu na mjesto da to ispravi.

Kad su fokusirane na zadatak, Djevice će same sebe gurati do savršenstva, ne ostavljajući nijedan kamen ne podignut. One su zahtjevne i veoma se ponose kada posao obave najbolje što mogu.

Kada osjete da je njihov talent nedovoljan, okreću se knjigama kako bi naučile što je potrebno da bi se poboljšale. Karijere prikladne za ovaj znak uključuju zanimanja poput doktora, sestre, psihologa, učitelja, pisca i kritičara.

Djevice su odlične sa svojim novcem. Općenito se drže strogih pravila oko trošenja i teže spremanju što više novca mogu sa strane. One planiraju unaprijed svoje izdatke, a kad se radi o šopingu, nisu skloni prevelikom trošenju. No, tu i tamo Djevicu možete vidjeti da kupuje nešto za sebe, nešto lijepo. Vole umjetnost i uživaju uređivati svoj dom s ukusom.

KAKVU ŽENU TRAŽE: ŠKORPION POTPUNO ODANU, OVAN INTELIGENTNU A OVAJ ZNAK ZANIMA SAMO KAKO ONA IZGLEDA

ŠTA TO ONI RADE: ZBOG ČEGA NAS NEKI HOROSKOPSKI ZNACI BAŠ NERVIRAJU