in

KAKVU ŽENU TRAŽE: ŠKORPION POTPUNO ODANU, OVAN INTELIGENTNU A OVAJ ZNAK ZANIMA SAMO KAKO ONA IZGLEDA

Ovan

Lijepo oblikovanog tijela i uvijek okružen ženama, Ovan ima jak instinkt da bude u centru pažnje. On voli razigrane žene, ali će također uzeti u obzir njihovu inteligenciju.

On posebno vrednuje žene koje znaju komunicirati i koje se ne plaše novih kontakata.

Ovan je romantičan i dobar ljubavnik. On je veliki planer u praksi, a najbolji način da se uvučete pod njegovu kožu je pridonijeti njegovim planovima. On je vrijedan, tako da lako zaradi novac, ali ga brzo gubi zbog ekstravagancije.

Bik

Muškarci ovog znaka su dosljedni i traže praktičnost u različitim životnim situacijama. Oni su vrlo vrijedni, ali žele da njihov rad bude priznat i poštovan. Tvrdoglavost i skepticizam su njihove glavne slabosti, a često prikazuju ljubomoru i posesivnost.

Iako ih je ponekad teško zavesti, u sretnoj vezi Bik će braniti čast i sigurnost bez kompromisa, čak i ulaskom u fizičke tuče ako je potrebno. Oni imaju istančan ukus za lijepo (posebno odjeću i hranu) i talent za financije.

Blizanci

Inteligentan i komunikativan, ovaj čovjek u prosjeku prolazi kroz više predbračnih odnosa od ostalih znakova. On je šarmantan i voljen od strane suprotnog spola, koji odmah primijeti njegov humor i pozitivne vibracije. Oni su zavodljivi, ali brzo žele promjene.

Njihove žene uvijek moraju razmišljati o novim načinima da ih zabavljaju i da im stalno budu izazov, što nije uvijek lako. Oni su otvoreni za mišljenje drugih, ali često filozofiraju što na kraju ostavlja dojam da su neodlučni.

BILA JE MIS JUGOSLAVIJE A ONDA SE UDALA ZA ŠEIKA ALI NIJE PREŠLA NA ISLAM: OVAKO DANAS ŽIVI

PLANIRA SVAKI DETALJ: HOROSKOPSKI ZNAK SA OPSESIVNOM ŽELJOM ZA KONTROLOM