in

RAZLOZI KOJI DOKAZUJU DA JE BIK NAJBOLJI ZNAK SA KOJIM MOŽEŠ BITI U VEZI

Na njima nikad nećete moći primijetiti koliko im je teško. Ima dana kada vam se usputno potuži na svoje nevolje, ali duhovito i nadahnuto, pa ni vi poslije toga niste sigurni koliko je to pogađa, a koliko je zabavlja, a onda sa strane saznate koliko su zapravo veliki njezini problemi.

Na svu sreću, jake su na način kako nije dostupno prosječnim bićima. Neovisno kolike rastom bile, u ovom znaku se rađaju zaista velike žene. Ne vole dodvoravanja, trikove i zagonetne igre. S gnušanjem se osvrću na one koji uvijek idu obilaznim putovima jer one se bore časno, otvoreno i srčano. Njihovi ciljevi su praktični i jednostavni. Osjećaju se ugodno u kojem se god društvu nađu, ali ipak preferiraju domaću atmosferu.

Muškarci

Bikica ne ostaje sama. Ona se odlučuje, mijenja prezime, udaje, stvara obitelj, a svi im moraju oprostiti što će odabrati onoga s najviše mogućnosti za materijalni probitak. To ne znači da su proračunate, jednostavno su praktične. Ove žene imaju izražena fizička svojstva, a to cijene i kod druge strane. No da bih ih muškarci zainteresirali, moraju se najprije doimati razumno. Kod njih ne postoje uzrečice poput onih ‘Svi to tako rade’ ili ‘To je uobičajeno’ – one vrlo brzo počinju zijevati. Da bi nešto sa žarom prihvatila (od muškarca pa do posla), ona mora osjetiti istinsko uzbuđenje u svemu čemu se posvećuje.

Njezina ljubav nije nametljiva, ali joj se lako može dogoditi da ne prepozna trenutak kada je druga strana u fazi otvaranja i da na takvu vrst ‘otvorenosti’ odgovori slatkih smijehom. Lako druge može uvrijediti, ali treba čovjek s njom biti strpljiv i objasniti joj da se ispod mjeseca mogu raditi i neke manje racionalne stvari. Budući da je oštroumna i pametna, ona to brzo svlada pa sniva i onda kada djeluje pomalo groteskno. Proklete krajnosti!

Majčinstvo i snaga

Nema Bikice koja bi propustila ovo iskustvo, one obožavaju biti majke, uživaju u tome. Odlično se slaže sa svojim potomcima i zna ih nježno razmaziti, ali i divlje vrisnuti kada za to dođe vrijeme. Pubertet je problematično doba za nju i njezine potomke. Pametne i mudre Bikice tada popuštaju svoje čvrste uzde discipline, a one manje mudre gube svoju djecu, zauvijek oplakujući njihovu tešku narav, a istodobno opravdavajući svoju tvrdoglavu prirodu.

Još jedna fascinantna karakteristika pripadnica ovog znaka jest njihova prividna neosjetljivost na bol i emocionalne stresove, koja graniči s čudom. Izdržljivija je čak i od žena Škorpiona. Međutim, njezino srce krvari u tišini, bez potrebe da to na bilo koji način pokaže. Poznate su po svojoj postojanoj i zreloj životnoj filozofiji, smatrajući život i sudbinu rezultatom vlastitih napora i upornosti. Zaista su teške, zahtjevnog i kompliciranog karaktera, ali izražene strastvenosti i putenosti. Mnogi ih ludo vole, vjerojatno s razlogom.

MUŠKARAC BIK

Rijetko ćete sresti Bika koji nervozno grebe ili grize nokte. To ne znači da se ne ljuti kada stvari poprime neželjene tokove, već samo da nije živčan. U njegovoj je prirodi da sve podnosi stoički i da se hvata hrabro u koštac sa svim životnim nevoljama. Njegov um radi izuzetnom brzinom mada svoje odluke donosi polako i pozorno. On žuri polako, a to je prekrasna vrlina.

Zaljubljivi su, pa nije ni čudo jer planet Venera ravno njihovim znakom. Naravno, njegova žena mora biti inteligentna, sjajnih manira, dobra podrijetla, ali sa izraženim osjećajem za svoje mjesto, jer ne voli da se njegova prava i on sam ugrožava. S njima žena ne može snatriti ni romantično naklapati, oni u svojim promišljanjima nose u sebi nešto prizemno i puteno. Tvrd muškarac u pravom smislu riječi.

Izuzetni su domaćini. Uživaju u svom domu i rado vas pozivaju da vam ga pokažu. A njihov dom će biti oličenje ukusa i luksuza, čak i onaj najsiromašniji Bik će imati stvari u svom domu od kojih će vam zastati dah. Jedna od najvećih bikovih mana za koju svi dobro znaju je tvrdoglavost. Prava istina se oslikava u tome da je Bik toliko tvrdoglav koliko smije biti neko ljudsko biće, a da ipak zadrži svoj ljudski oblik. Muškarci ovoga znaka kao da su se ljepilom zalijepili za svoja mišljenja i uvjerenja. Pa ipak, mogu se pohvaliti dvjema vrlinama, strpljenjem i osjećajem za pravdu. Također godinama mogu podnašati emocionalno i fizičko maltretiranje bez ijedne riječi. Što mu je teže, tim više pronalazi snage da izdrži. Odanost prijateljima i obitelji je često neshvatljiva.

Uglavnom ne shvaćaju dobro satiru, ali vam se zato znaju slatko nasmijati kada padnete na koru od banane.

Bik i novac

Bik i novac skoro uvijek idu zajedno. Nije svaki Bik milijunaš, ali nije ni sirotan. Svoje kraljevstvo grade polako i sigurno; ulažući puno energije i znanja u sve to. Impresioniraju ih veličine jer upravo toj kategoriji i sami streme.

Planet ljubavi i blagostanja Venera mu je podarila ljubav prema luksuzu i on skupo plaća sve svoje blago čuvajući ga pomno, ali neće novac razbacivati. Štedljivo i pametno će ga ulagati u one stvari i poslove koje su njima dragi. Njegov dom je mjesto gdje se on odmara i nikome neće dopustiti da mu poremeti mir. Bik je miran i nedokučiv kao vrijeme koje teče, ali ima snagu koja pokreće planine. Ipak, prije svega, on je tvrdoglav. Nikada to ne zaboravite!

NA KRAJU

Mekušci su vrsta koju najviše od svega mrze u životu – kako životinjsku tako i ljudsku. Rijetko se kada žale, mirno će izdržati sve životne probleme, s bračnim partnerima će buditi nadu u svakoj prilici kada se osjećaju poraženi. Ne očekuju pomoć sa strane i ne podnose slabost u bilo kojem obliku. Zato, dragi moji supružnici, ljubavnice, prijatelji, ako niste jaki, barem pokušajte prikriti koliko ste slabi ili, još bolje, naučite nešto iz njihova primjera…

OVAJ HOROSKOP OTKRIVA KOJA ĆE SE ŽENA HOROSKOPA NAJBOLJE UDATI I KAKVA ĆE JOJ DECA BITI

SAMO ZA JEDNU ŽENU: OD NJIH NE OČEKUJTE PUNO, UKOLIKO IM NISTE PRVA LJUBAV, JER ONI VOLE SAMO JEDNOM!