in

SAMO ZA JEDNU ŽENU: OD NJIH NE OČEKUJTE PUNO, UKOLIKO IM NISTE PRVA LJUBAV, JER ONI VOLE SAMO JEDNOM!

Neki ljudi vole samo jednom u životu i ako naletite na jedan od sledećih astro znakova, pomolite se da ste im vi prva ljubav jer oni vole samo jednom.

Nikada nećete moći da zauzmete mesto te druge osobe, a sa njima možete opstati samo ako ste spremni živeti u senci druge.

Bik

Osobama rođenim u ovom znaku treba mnogo vremena da se zaljube i vrlo su oprezni u biranju partnera. Nisu skloni površnim avanturama, već teže ozbiljnim vezama. Baš zato su sa onima ko ih osvoji spremni da provedu ceo život.

Rak

Kao najverniji znak zodijaka, sasvim je logično i da Rakovi najčešće vole samo jednu osobu u životu. Jednom kad vam poklone svoj srce, vaše je zauvek, čak i ako raskinete s njim. Njihova osećanja su trajni i zaista treba gadno da pogrešite kako biste naterali Raka da prestane da vas voli.

Jarac

Jarčevi su po prirodi yatvoreni i teško se otvaraju pred drugi ljudima zbog straha od razočarenja. Teško je razbiti njihov štit, a kome to ipak pođe za rukom, dobiće vernog partnera za ceo život. Jednom kada steknu vaše poverenje, neće se libiti da pokažu svoja osećanja, a obasipaće vas s ljubavlju sve do kraja života.

Ribe

Iako njihova osećanja nisu toliko intenzivni kao kod Rakova, Ribe su takođe u stanju da provedu godine obožavajući samo jednu osobu. S obzirom na to da su po prirodi sanjari, teško razlikuju stvarnost od mašte pa su u stanju i u svojoj glavi da stvore idealizovanu i nerealnu sliku osobe koju vole.

VARAJU KADA SU NESREĆNI: HOROSKOPSKI ZNAK KOJI ĆE TE OSTAVITI I SIGURNO OTIĆI DRUGOJ

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. NOVEMBAR 2019:JAVLJA SE POTREBA DA VOLITE I BUDETE VOLJENI, BUDITE BLIŽI SVOM PARTNERU