in ,

OTKRIVAMO TAJNU: REŽIM ISHRANE HOLIVUDSKOG FITNES GURUA KOG OBOŽAVAJU SVETSKE ZVEZDE

Ako želite savršenu liniju, a da uz to izbegnete žudnju za određenim namirnicama i nervozu zbog gladi poslušajte savete fitnes gurua Krismas Ebot.

Hrana je temelj savršenog tela, a fitnes je samo sredstvo, ključna je rečenica fitnes gurua Krismas Ebot, kojom je uspela da na listu svojih klijenata ubaci najpoznatija imena sa crvenog tepiha i žene sa savršenim telom kao što su Miranda Ker i Džesika Alba.

Reč je o ženi koja ima dvoje dece i savršeno telo, a vodi se geslom koje će mnogima od nas pomoći da u borbu sa kilogramima uđemo sa mnogo manje straha – treba da jedete sve.

Dakle, ako želite savršenu liniju, a da uz to izbegnete žudnju za određenim namirnicama i nervozu zbog gladi poslušajte njen savet.

– Ako želite da smršate treba dobro da jedete. Ne smete da se odričite ničega, potrebni su vam i protein i ugljenihidrati i masti. Reč je naravno o zdravim namirnicama. A one često nisu dovoljne. Zato, kada vam dođe da zgrešite, budite umereni, ali sebi dozvolite grešku. Imate pravo dva puta nedeljno – savetuje Krismas.

Na ovaj način ste u svoj organizam uneli zdravlje. Prema tome imate trostruki razlog za sreću! Ne mučite se, a dobijate telo o kome ste maštali i zdravi ste. Potrebno je samo da budete dosledni i da prestanete sa izgovorima, jer je to jedan od najčešćih razloga zašto nemate telo o kome maštate. Zato, uzmite život u svoje ruke i ne krivite hranu.

Hrana je moj prijatelj, a doslednost je ključ. Verujem da je sve u umerenim količinama- izjavila je Miranda Ker.


A sada vam još ostaje trening, da hranljive materije rasporedite baš kako treba. Radite vežbe koje vam prijaju. Možete da kombinujete treninge, svakog dana odredite 30 minuta za aktivnosti.

– Vežbajte dok gledate TV

– Preskačite vijaču. Ako uradite četiri serije po dva minuta oprostili ste se od 111 kalorija.

– Stanite ispred kreveta, a onda uradite čučanj, sve dok vam zadnjica ne dodirne sedište. Ne sedajte. Ostanite u ovom položaju minut. Ako ponovite ovu vežbu četiri puta zbrisali ste 80 kalorija.

– Lezite na pod i podižite noge do 90 stepeni. Spuštajte ih polako. Radite vežbu pet minuta i sagoreli ste 50 kalorija.


– Kružite rukama. Ponovite vežbu tri puta po minut i vaši mišići na rukama više neće biti opušteni, a vi imate 20 kalorija manje.

– Lezite na pod. Podignite telo rukama. U tom položaju ostanite minut. Nakon dva ponavljanja, lakši ste za 35 kalorija.


– Za kraj, sedite na kauč, ali ne da odmorite. Ostaje vam još jedna vežba. Leđa su vam naslonjena na jastuke, a noge su pod uglom od 90 stepeni u odnosu na struk. Izvijte se prema nogama. Opustite mišiće i vratite se u prvobitni položaj. Nakon pet minuta sagoreli ste 35 kalorija.

Da li je bilo teško? Ako u sve ovo ubacite i malo brzog hoda, penjanje uz stepenice, čučnjeve, Kortni Kardašijan kaže da izgleda savršeno zato što svakog dana uradi 100 komada, imaćete telo iz snova.

Bez velike muke.

7 ZNAKOVA DA IMATE POSLA SA MANIPULATOROM

HOROSKOP ZA STAROST: DA LI SI POČELA DA ŽIVIŠ ILI STALNO NEŠTO ČEKAŠ?