in

SA KOJIM ZNACIMA HOROSKOPA SE ZALJUBLJENOST BRZO PRETVARA U PRAVU LJUBAV?

Kad se zaljube, Bikovi zapostavljaju sve obaveze, Blizanci se smeju bez razloga… Ali, sa kojim znakovima se zaljubljenost može pretvoriti u pravu ljubav?

Ovan

Puni ste života i imate puno energije. Inteligentni ste i logični u gotovo svakom području svog života. Kao rođeni vođa, želite da kontrolišete svoje odnose. Kad pronađete ljubav, mislite logično i ne prenagljujete. Vaša ljubav je stabilna, topla. Kad se zaljubite, gubite apetit – sve o čemu mislite je na nju ili njega.

Idealni znakovi za vas su Lav i Strelac.

Bik

Volite da imate kontrolu, ali važno vam je i zadovoljstvo. Kad je fizička komponenta strastvena i topla, padate vrlo brzo. Vrlo ste senzualni, kad započnete vezu, puštate da ide prirodnim tokom.

Odmereni ste, smireni i odlučni. Kad se zaljubite, napuštate svakidašnju rutinu – možete da zapostavite posao ili obaveze.

Idealni znakovi za vas su Devica i Jarac.

Blizanci

Zabavno ste društvo, ne volite da budete sami.

Znate da je zdrava i česta komunikacija ključ za bilo koji funkcionalan odnos. Kad se zaljubite, osećate se drugačije i to se vidi.

Idealni znakovi za vas su Vaga i Vodolija.

Rak

Kad se zaljubite, zaljubite se snažno – ali i dalje ste oprezni. Kad je u pitanju ljubav, tražite odanog partnera. Privlače vas ljudi koji se uspešno nose sa svojim problemima, koji su ambiciozni.

Imate dobar smisao za humor i partnera uvek znate da nasmejete. Kad se zaljubite, mislite o toj osobi kao savršenoj. Idealni znakovi za vas su Škorpije i Ribe.

Lav

Nemate problema u pronalaženju ljubavi zahvaljujući vašoj magnetskoj energiji, harizmi, samopouzdanju i toplini. Odan ste partner, a kad se zaljubite, zaljubite se jako.

Volite svoju slobodu, ali kad postanete privrženi nekome, ostajete na zajedničkom putu.

Kad se zaljubite, pokušavate da izgledate što bolje. Idealni znakovi za vas su Ovan i Strelac.

Devica

Teško vas je pročitati, ali intenzivno osećate ljubav. Ponekad vaša voljena osoba postane frustrirana jer nije sigurna šta mislite.

Ljubav vas obuzima. Kad se zaljubite, sanjarite – počinjete da mislite o budućnosti sa tom osobom. Vaša mašta kreira živopisne scenarije romantičnih begova, udobnih razgovora, uzbudljivih avantura. Idealni znakovi za vas su Bik i Jarac.

EGIPATSKI LJUBAVNI HOROSKOP VAM OTKRIVA NEŠTO ŠTO NEĆE NI JEDAN DRUGI

NIKADA NEĆE BITI SVAČIJA: SAMO VEOMA POSVEĆENO SRCE MOŽE DA VOLI ŽENU U OVOM ZNAKU