in

EGIPATSKI LJUBAVNI HOROSKOP VAM OTKRIVA NEŠTO ŠTO NEĆE NI JEDAN DRUGI

Drevni recept otkriva tajne zavođenja. Ovaj drevni Zodijak podeljen je na 12 znakova, a svakim od njih gospodari jedno božanstvo. Stari Egipćani koristili su ga da bi lakše osvojili osobu koja im se dopada…

Amon, Bog proroka (1.1. – 2.2.)

Ljudi rođeni u znaku Amona su uporni, nenametljivi i veoma emotivni. Iako deluju nezainteresovano, svoju volju sprovode tiho i polako. Osobu koja im se dopada osvajaju tako što jednostavno sednu kraj nje i “zrače srećom”.

Amoni su vrlo odani i ne tolerišu prevaru. Ukoliko veza krene u lošem pravcu, odmah prekidaju, jer ih ne interesuje nešto što nema budućnosti. U ljubavnom životu štiti ih Amon, vrhovno egipatsko božanstvo. Njihova boja je zlatna, a pamet najveće zavodničko oružje.

Sebek, Bog reke Nil (3.2. – 4.3.)

Rođene u ovom znaku ponekad zaslepi spoljašnja lepota i sjaj, ali na svu sreću brzo se povrate iz transa. U ljubavnim vezama insistiraju na intelektualnom razumevanju, ali su nestalni i teško mogu da se skrase pored jedne osobe.

Vrlo su iskreni i ne praštaju laž. Važan im je se*s, pa zato traže partnera istih erotskih interesovanja i sklonosti. Njihov zaštitnik je bog krokodil, čuvar svete reke Nil i blaga drevnog Egipta. Omiljena boja im je plava, a zavode originalnošću.

Oziris, Bog plodnosti (5.3. – 9.4.)

Romantična i senzualna, deca Ozirisa vole prirodu, poeziju i životinje. Neophodni su im ljubav i nežnost, bez njih se osećaju potpuno izgubljenim. U mladosti su skloni idealizovanju ljubavnog partnera, zbog čega često doživljavaju razočaranja.

Kasnije vezama pristupaju opreznije, a kada se zaljube, izuzetno su odani i strastveni. Privlače ih iskrene osobe, ne previše razuzdane u se*su, jer su prilično konzervativni. Rođene u ovom znaku štiti Oziris – bog plodnosti. Njihova boja je indigo plava, a u zavođenju koriste svoje najmoćnije oružje – pogled.

OVA 3 ZNAKA SU NAJVEĆE KUKAVICE ZODIJAKA

SA KOJIM ZNACIMA HOROSKOPA SE ZALJUBLJENOST BRZO PRETVARA U PRAVU LJUBAV?