in

SAMO JEDAN JE NAJBOLJI: MUŽEVI POREDANI OD NAJGOREG DO NAJBOLJEG PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU

Ovo može biti poslednja nada za one beznadežne romantične duše koje su već potrošile previše vremena i truda tražeći “onog pravog”. Saznajte u kom horoskopskom znaku je rođen muškarac koji može biti vaš idealni muž.

Prema tome kakvo njihovo ponašanje u braku može biti, poređani su od najgoreg, pa do najboljeg. Želimo vam mnogo sreće i srećan lov na idealnog muškarca.

12. Ribe

Ono što se može očekivati jeste to da će muškarca u znaku Ribe privući osoba potpuno različita od njega. Ako ste to vi, onda ipak možete biti idealan par. Ipak, zapamtite da njega mogu povrediti i najmanje sitnice, pa stoga morate biti vrlo pažljivo birati sve što ćete reći ili uraditi.

11. Bik

Ako tragate za vezom koja ne zahteva 100% posvećenosti, ona je Bik ono što tražite. On će biti fokusiran na posao, roditelje ili prijatelje i neće imati mnogo vremena za vas. Ako ovakve okolnosti vama odgovaraju, onda se možete vrlo dobro razumeti sa Bikom. Ako pokažete maksimum razumevanja za njih, i oni će to isto pokazati za vas.

10. Devica

Onog momenta kada vas zavoli, muškarac u znaku Device postaje ludački ljubomoran. U naletu ljubomore reći će vam stvari koje ne misli, ili će ono što misli izreći na tako oštar način da će vam se njegove reči poput bodeža zariti pravo u srce. Onog momenta kad shvati šta je uradio, beskrajno će vam se izvinjavati, ali od vas zavisi hoćete li preći preko njegovog besa i ljubomornih ispada. Biti sa Devicom je vrlo izazovno, ali ako volite izazove, biće vredan toga.

9. Jarac

Jarčevi su poznati kao perfekcioniste i od vas će očekivati isto takvo ophođenje prema njemu. Od vaše veze može imati nerealna očekivanja i želeti previše kontrole, ali njegove odluke o vašoj vezi nekad zaista mogu biti ono što je najbolje za vas.

8. Strelac

Muškarac u znaku Strelca često ima osećaj da vam ne može pružiti sve što vam je potrebno. On je veran i posvećen, ali ima svoje unutrašnje demone koji mogu prilično otežati odnos i brak sa njim.

7. Vodolija

Vodolije se često smatraju čudnim jer im je odlično i kada su potpuno sami. Njemu je njegov lični prostor neophodan i ponekad vas može posmatrati kao smetnju. Kada je sa vama, on zaista daje sve od sebe, ali je na vama da procenite da li je vredan truda.

OVO NISTE NIKAD ČITALI: ŠTA SI PO BOSANSKOM HOROSKOPU? SEVERINA, LOPATA ILI KRAMP?

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR: DAN KAD NEMOGUĆE POSTAJE MOGUĆE, VJERUJTE U SEBE