in

SAMO ZA ŽENE: U KOM SI MESECU ROĐENA TAKVA TI JE SUDBINA ZAPISANA

Mesec vašeg rođenja je, najverovatnije, uticao na vaš karakter, još više nego znakovi zodijaka. Nema sumnje da temperament, karakter, sudbina žene zavisi, ne samo od njenog vaspitanja i preživljenih životnih trenutaka. Rođenje, u određenom mesecu, može dosta reći o ženi:

Januar


U ovom mesecu dolaze na svet najstrpljivije i najizdržljivije žene. Često su one obdarene crtama stoičkog, muškog karaktera. One se, sigurno, neće žaliti i deliti otkrovenja. Radije će same, ponosno i samostalno, rešavati sve svoje probleme. Januarske žene ne vole sve što se tiče čišćenja i sređivanja kuće, ali u kuhinji i spremanju jela – imaju talenta.

Februar


Februarske žene su uporne, tvrdoglave, osetljive i mogu biti osvetoljubive. Imaju poprilično složen karakter. Kod njih se dešavaju nervni lomovi, ali u isto vreme, prisutan je poprilično visok nivo samokontrole. One se ne boje poteškoća, odluke donose ekspeditivno, ne razmišljajući dugo, Zbog žurbe, nisu uvek tačne. Odlično manipulišu ljudima, i zato često imaju dobru karijeru.Veoma vole decu.

Mart


Martovske žene – najosetljivije žene. Veoma su osećajne i ranjive. Često pokazuju tvrdoglavost, što na kraju, ide na njihovu štetu. Umeju da budu nesigurne i često se smatraju nesrećnima. Ovim ženama je, zbog njihove stidljivosti, zaista teško da dođu do uspeha. Priroda im je podarila krhkost i šarm, zato one, tako često, privlače muškarce-zaštitnike.

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR 2018-TE: POSVETITE SE REKREACIJI, ONO ŠTO VAM SE ČINI KAO STRAST MOŽE VAS OPASNO ZAVARATI

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK NAJDUBLJE VJERUJE U DOBROTU LJUDI