in

SEKUND PRE POROĐAJA SAZNALA JE DA NJEN PARTNER IMA LAŽNO IME I DRUGU ŽENU

Srce joj je slomilo saznanje da čovek kome je rodila dete već ima ženu. Ali, njegove reči su nešto što će vas najviše razbesneti.

Džema Pauel je ležala u boničkom krevetu, a kroz glavu su joj prolazila razna dečija imena. Trebalo je da se porodi za par trenutaka, pa joj je to bila jedina briga. A, onda je doktor pitao njenog životnog partnera kako mu je ime, čovek je odgovorio “Daglas”. Džemi se ceo svet srušio u trenu.

– Kažu da nikad ne zaboraviš dan kada si dobio dete, i ja ga sigurno neću zaboraviti, nikada. Srce mi se slomilo – rekla je Džema, koja je godinama verovala da se čovek kome je rodila dete, zapravo, zove Aleks.

Naime, njegov identitet bio je lažan, a da stvari budu još gore – saznala je da je već imao ženu.

– Upravo smo bili dobili dete, on je sve vreme govorio da želi da me oženi, a istovremeno je imao drugu. Kada sam upoznala Aleksa Omozusija (38), mislila sam da sam upoznala “onog pravog” – navodi Džema, čije je troje dece Aleksa toliko volelo da su ga zvali “tata”.

On je, navodno, tokom nedelje često boravio kod svog brata, čiji je stan bio bliži njegovom poslu. Ali, vremenom se praktično preselio kod Džeme.

– Ponekad je tokom vikenda odlazio u svoj stan u Mančesteru, a ja sam bila okupirana decom u to vreme, tako da mi nije smetalo – seća se ona.

Kada je Džema saznala da je u drugom stanju, bili su zajedno nešto više od godinu dana. Bili su srećni i Aleks se radovao detetu, Džema je trebalo da se porodi carskim rezom.

– Kada je doktor pitao: “Kako se zovete?”, odgovorili smo uglas. Ali, umesto da kaže Aleks, on je rekao Daglas – kaže jadna Džema.

Žena je ostala u čudu i zapitala se zašto njen partner laže doktora, da bi joj nakon operacije odgovorio da mu je Aleks nadimak, a Daglas pravo ime. Džemi ništa nije bilo jasno, ali zbog umora nakon porođaja i emocija zbog rođenja deteta, ubrzo su sve zaboravili. I, Daglas je narednih devet meseci bio dobar partner i dobar otac svom detetu.

A, onda je počeo sve češće da odlazi od kuće.

– Setila sam se da se Daglas dok sam bila u sedmom mesecu trudnoće bizarno našalio i rekao da ima ženu. To mi se činilo čudnim, ali on je bio sa mnom svako veče u toku sedmice i pomislila sam kako nijedna žena to ne bi trpela – navodi Džema, koja ipak nije imala mira.

Zapravo, istina joj je bila ispred nosa, i to na Facebook-u – koji ona nije ni znala da njen partner ima.

– Ispalo je da je mene blokirao, pa sam ga potražila sa profila svoje prijateljice. Videle smo komentare neke druge žene, koja je imala isto prezime kao on. Moje srce se slomilo – priznaje Džema, koja je odmah kontaktirala dotičnu gospođu.

Ona je poslala svoj broj telefona putem društvene mreže i zamolila ženu da joj prosledi svoj.

Usledio je poziv, dok je Daglas mirno spavao. Bila je njegova prva supruga.

– Rekla mi je da su se venčali samo nekoliko nedelja pre nego što sam ga ja upoznala. Bila sam slomljena. Ispalo je da Daglas provodi nedelju sa mnom, a vikend u kući udaljenoj samo nekoliko kilometara od mene. Stan u Mančesteru nije ni postojao – otkriva Džema i plače.

Istog časa se suočila sa njim, tvrdio je da se razveo. Od tada je prošlo dve godine, ali Džema mu nije oprostila. I, ne planira. Daglas viđa sina, ali ga ona izbegava.

– Njegova žena je isto dobila fantastičnu ideju i razvela se od njega – kaže Džema.

Ali, ovoj priči tu nije kraj, jer postoji i druga verzija. Nakon što su novinari britanskog “Mirror-a” nazvali Daglasa za komentar, on je odgovorio sledeće.

– Džema je znala da sam oženjen i bila je svesna da mi imamo aferu – rekao je…

UDALA SE ZA PLASTIČNOG HIRURGA I DOZVOLILA DA RADI SA NJOM ŠTA HOĆE: KAŽE DA JE SADA OD NJE NAPRAVIO SAVRŠENU ŽENU

PRIČATE LI SAMI SA SOBOM? SAZNAJTE DA LI STE LUDI ILI …