in

ŠTA TE PRIVLAČI PO HOROSKOPU: OVNA DOKAZIVANJE, BIKA KEŠ A OVAJ ZNAK VOLI DA GA HVALITE

OVAN

Sva takmičenja u kojima postoji šansa da pobedite veoma vas privlače, jer duboko u sebi krijete strah od poraza. Ipak, uživate u izazovima i hrabro se probijate kroz sve životne bure i oluje. Ne volite nikoda i ništa ne čekate. Neustrašivi ste, ratoborni, a često i svađalački nastrojeni.

Teško vam pada bilo kakvo odlaganje ili sporost jer ste dinamični, nestrpljivi i impulsivni. Onaj ko želi da vam ugodi i privuče vašu pažnju, trebalo bi samo da ispuni ono što vam je obećao – i to što pre.

BIK

Privlače vas zlato, ‘keš’ i vredni predmeti, ali i usluge koje vam neko može učiniti. Prazna obećanja ništa vam ne znače. Ponude koje imaju veze sa nekim uživanjem, ukusnom hranom, kvalitetnim pićem, erotskim zadovoljstvom, interesantnim putovanjem ili mogućnošću da preko nekog posla dobro zaradite, uvek će privući vašu pažnju.

Nećete odoleti onome ko će vam pripremiti ukusnu večeru uz koju će poslužiti i neko dobro vino, pod uslovom da i njegov fizički izgled ispunjava vaše stroge kriterijume.

BLIZANCI

Uvek vas privlači svaki oblik komunikacije, a naročito razgovor koji za vas predstavlja pravo zadovoljstvo, naravno pod uslovom da vi imate glavnu reč. Volite da budete u toku svih zbivanja i ne želite ništa da propustite.

Onaj ko može to da vam omogući ima velike šanse da zadrži vašu pažnju. Osoba upoznata sa svim mogućim novinama i najnovijim tračevima sa estrade i koja vas može odvesti na neko novootvoreno ‘fensi’ mesto sigurno će vrlo brzo uspeti da privuče i zadrži vašu pažnju.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI NAJČEŠĆE ZAVRŠE SA SLOMLJENIM SRCEM

HOROSKOP OTKRIVA: AKO TI NIŠTA NE IDE OD RUKE PROVJERI JESI LI U PERIODU “SEDAM I PO GODINA TUGE”