in

ŠTA ON VOLI I ŽELI: KAKO DA ZAVEDEŠ I OSVOJIŠ MUŠKARCA PREMA NJEGOVOM ZNAKU

Možda su svi muškarci stvoreni jednaki, ali to ne znači da su svi isti, posebno kada je riječ o romansi. Donosimo nekoliko “zvjezdanih” ideja koje će vam pomoći da ostavite pravi utisak na muškarca koji vas interesuje. Prije svega, potrebno je da saznate njegov horoskopski znak, a nakon toga, pratite sledeće savjete.

Ovan

Prvi muškarac horoskopa ne želi da se osjeća kao običan muškarac već kao “jedini” muškarac. Kada si sa njim, neka on bude centar tvog svijeta. Kontakt očima, “pametna” pitanja i izbjegavanje tipkanja sms-ova. Ipak, ne provodi s njim previše vremena, jer će inače pomisliti da nemaš svoj život.

Bik

On ne samo da ima bolje vizuelno opažanje od većine muškaraca, već ima i izoštrenija čula uopšte. On ne može promijeniti svoju prirodu i nije nimalo kriv što ga privlače žene koje mirišu na vanilu, imaju prekrasnu kosu i koje vode računa o sebi. A ti nisi kriva što to sada znaš i što ćeš tu malu tajnu iskoristiti da ga zavedeš.

Blizanci

Privlače ga britke žene koje su u stanju da razgovor održavaju interesantnim. Takođe, voli i kada su mu prijatelji zainteresovani za tvoju inteligenciju. Naravno, pametna žena zna kada je vrijeme da prestane da priča i počne da sluša.

KOJE SJEMENKE SU NAJZDRAVIJE

IZNENAĐENJE ILI NE: KAKO MUŠARCI ZAMIŠLJAJU IDEALNU ŽENU