in

ŠTA TI NOSI SUDBINA: KOLIKO VELIKIH LJUBAVI ĆE U ŽIVOTU IMATI SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK

Zodijak utiče na to kako birate najveće životine ljubavi, ali diktira i koliko ćete ih imati. Tri znaka će pravu ljubav doživeti samo jednom.

Ovan

Vi ćete voleti tri puta u životu. Predstavnici znaka Ovna su skeptični kada je u pitanju ljubav. Često se kod njih bivši partner ne računa i tako iz radoznalosti pronalaze nove ljubavi.

Bik

Bik je znak koji zaista može samo jednom da voli. Kada Bik voli nekoga, spreman je sa tom osobom da provede ceo život, bez sumnje.

Blizanci

Blizanci imaju tri ljubavi u životu. Imaju tendenciju da traže apsolutnu ljubav do kraja njihovih života, bez obzira na trenutno emotivno stanje. Najčešće, ljubav dolazi tri puta, a Blizanci misle da su pronašli pravu osobu – svaki put.

Rak

Rakovi mogu upasti u mrežu ljubavi dva puta u životu. Ukoliko su razočarani u svoju prvu ljubav, oni troše duge periode vremena u potrazi za novim partnerom, ali kada ga konačno pronađu – daju sve od sebe.

Lav

Lavovi vole stalno. Oni su posvećeni svakoj novoj ljubavi. Lavovi su osvajači i ne boje se emotivnog uplitanja u novu vezu, čak i ako postoji opasnost da budu prevareni ili povređeni.

Devica

Device mogu da vole samo dva puta u životu. Vrlo su sumnjičave i skeptične u polju ljubavi.Teško dozvoljavaju nekome da potpuno okupira njihov svet.

ZAŠTO JE UVEK DOBRO PITATI VODOLIJU ZA MIŠLJENJE ILI SAVET

BUZZFEED I THE DODO ZA NEZABORAVANE DANE U SUPER SLOW-MO NA SAMSUNGOVIM PAMETNIM TELEFONIMA GALAXY S9 I S9 +