in

ZAŠTO JE UVEK DOBRO PITATI VODOLIJU ZA MIŠLJENJE ILI SAVET

Njihova iskrenost u ovom svetu se veoma ceni, neki ih možda smatraju čudacima, ali svima je simpatičan način na koji izražavaju svoju iskrenost. Vodolije se neće ustručavati da vam kažu da ste se ugojili, da vam odelo ne stoji dobro ili da ste pogrešili u nečemu.

Oni su otvoreni, vole zabvu i druženje. Uvek su spremni da pomognu. Njihova inteligencija prevazilazi granice, ali oni često nemaju volje da je iskoriste, jer su pomalo lenji, piše Marija Jovanović za luftika.rs

Ne vole ograničenja i spremni su da kažu vrlo otvoreno “Ja imam svoj život, nemoj da se mešaš”.

Ono što takođe ne trpe jeste dosada, oni jednostavno ne mogu da se skrase na jednom mestu, a njihova radoznalost i inteligencija im nikada ne daju mira.

Vodolije su veliki mislioci i filozofi, pa s obzirom na to  vole da drže glavnu reč, ali i da poslušaju tuđe mišljenje.


Kao što smo već rekli oni žele da su nezavisni, da imaju slobodu, pa su vrlo često individualisti i ne snalaze se u timskom radu. Vodolije nemaju predrasude prema drugima, a često znaju da se izdignu iznad situacije i malo obraćaju pažnju na nebitne stvari.

Za njih kažu da su veliki sanjari i da im je glava u oblacima. Često znaju da se isključe, kao da nisu prisutni, iako im se vi obraćate. To je zato što vole da maštaju, ali su ponekad lenji da svoje planove realizuju.

Vodolije su dobri glumci, pa često glume u životnim situacijama, zbog toga im ne pada teško da ponekad slažu kako bi se izvukli iz neprijatne okolnosti. Kao da im je u krvi usađena želja za blefiranjem. Nemojte misliti da ćete ih lako preći, jer njihov um radi brže od bilo koga.

Ukoliko imate u svojoj okolini neku Vodoliju sigurno ste primetili da oni mogu biti izuzetno mirni i stidljivi, ali i energični i ekscentrični.

Veoma su samouvereni i znaju da oni to mogu. Nikako ne vole trenutak kada se osramote pred drugima.

Kada je u pitanju ljubav, oni se najčešće zaljubljuju u nečiju inteligenciju, a dosadne osobe im nikada neće osvojiti srce. Često deluju kao da žele biti usamljeni, ali zapravo i oni traže srodnu dušu sa kojom će moći da vode razgovore do kasno u noć.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA UVEK SRLJAJU U VEZAMA I IDU GLAVOM KROZ ZID

ŠTA TI NOSI SUDBINA: KOLIKO VELIKIH LJUBAVI ĆE U ŽIVOTU IMATI SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK