in

SVE ŠTO TREBATE ZNATI O ŽENI U ZNAKU RIBE: KAKO VOLI, KAKO MRZI I ČEGA DA SE ČUVATE

Ovo je nekonvencionalna žena koja životu prilazi kao posebnoj svetkovini! Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenog temperamenta leži romantična duša, ceo život spremna je da čeka onoga koji će je zadiviti svojim kvalitetima.

Dok se ne pojavi, pristaje čak i na kompromitujuće veze, avanture, održava “stand by” šeme. Žena Strelac je impulsivna i ima moderne poglede na seksualnost. Ona poseduje sposobnost da ostane u prijateljskim odnosima sa nekadašnjim ljubavnicima, retko se nađe jako uvređena kada izgubi seksualnog partnera, jer jednostavno ubedi sebe da će u njen život brzo došetati nova ljubav.

Stidljiva žena Ribe celo vreme sanja o ljubavi i to je tačka gde njeni problemi počinju. Svet fantazije u kojem ova dama živi, često je navede da se zaljubi u totalno pogrešnu i neadekvatnu osobu. Sklona je sanjarenju da će se svaki muškarac sa kojim započne romansu, pretvoriti u princa odmah pri prvom poljupcu; i da će je odvesti iz ovog “običnog” života svakodnevnice. Pošto većina muškaraca nije sposobna za takve akcije, ona je često razočarana i nesrećna, i posle kratkog vremena neodlučnosti, teži da “otpliva” u drugom pravcu.

Ako je partner neprestalno uzdiže i drži ko malo vode na dlanu, ona će mu dati osećaj da je on jedina osoba na ovom svetu sposobna da uradi nesto vredno pažnje, ali zauzvrat on mora non – stop ulagati svu svoju snagu da je usreći. Ona će biti verna fizički, ali ne i psihički – njene fantazije su deo njenog realiteta isto toliko, koliko i njen realni partner, i samo ako poseduje i jedno i drugo biće pravo srećna.

Njen partner ne mora biti ni bogat ni uspešan – ona će jednostavno zamišljati da on to jeste (problemi nastaju ako se tako i ponaša). Ona se, za razliku od stabilnog i intelektualnog tipa žene Ribe, oblači ženstveno i elegantno, što je deo njene “Rafinesse.” Retko je upadljivo istaknuta, ali uživa da bude obožavana od suprotnog pola.

Ova žena ume da bude fantastična glumica s namerom da privuče ljude na njenu stranu. Nijedna druga žena ne ume da plače tako srceparajuće i nijedna ne ume da odglumi toliku nevinost kao ona. U kućnim poslovima ne voli da bude ostavljena sama, ona računa na partnerovu pomoć čak i kada se radi o promeni pelena… Oba tipa žene Ribe znaju biti veoma iskreni, ali su isto tako veoma spretni u izvrtanju istine. Imaju dobro srce i znaju biti veoma brižne i naklonjene majke.

Dok nestabilni tip Ribe često prihvata partnerove zakone ponašanja, stabilan i emancipiran tip Ribe često ume i da lupi pesnicom o sto, sasvim dobro zna sta hoće, i dobiće to što želi pre ili kasnije – problem ove samopouzdane žene je samo u tome što ona često teži da izgubi interes prema nekome ili nečemu što je prvobitno htela i želela. Ova dama se radije oblači u sportskom stilu, mada za posebne prilike ume biti i posebno elegantna.

Spremna je da partneru u lice kaže ono šta misli, ne zazire ni od ponekih muških poslova, trudi se da partneru u svemu pruži podršku i oslonac a zauzvrat očekuje timski rad, životno prijateljstvo, poštovanje i poverenje.

Dakle pred vama je žena koja je sve, a opet ništa. Sve – zato što je sve ono što ste uvek želeli da imate, ništa – zato što nikad ne možete zaista da je imate. Ona vam izmiče kao sirena koja vas zavodljivo doziva da potonete na dno okeana, umesto da plovite šepureci se poput Titanika. Ah, šta je taj sjaj spoljašnjeg sveta , ako nema mora ljubavi? Samo najhrabriji mogu potpuno da zarone u takve dubine… da li ste to vi? Ako jeste, samo ona i niko više će vas voleti odavde do večnosti takvim kakvi jeste, ne očekujući ama baš ništa da menjate. Njena svestranost i bujna mašta napraviće od vas svakog dana novog čoveka. Za nju ne postoji propao slučaj, samo čovek kome je potrebno njeno isceljuće prisustvo.

Ipak nemojte biti toliko bahati da to zloupotrebite, setite se da vas ona poput sirene moze odvući u dubine iz kojih je teško izroniti. Sve što traži od vas je da brinete o njoj , a šta je to kad pored sebe imate najženstveniju ženu na svetu. Pomozite joj da decu nauči disciplini, a ona će od nje naslediti umetničke darove.

Ovo su čulne i seksualno poželjne žene. Sposobne su da dožive nebrojena zadovoljstva ali samo ako su sa muškarcem koga vole. Mešanje sexa i emocija postaje njihov glavni problem. U sex unose celo svoje bice zbog čega kasnije žale. Kada jednom prodju to gorko iskustvo, naučene idu dalje, otvarajuci se više za slobodniji sex. Vole provokativne situacije, sex sa strancem, u posebnoj atmosferi uz muziku, svece, insense…

Zbog egzaltirane Venere, žena Riba više je od ljubavnice. Ona je 100% žena. Nemoguće je prozreti jer ona je Neptunova kći. Ne postoji muškarac koga ne može da osvoji ako to poželi. Ona prosto hipnotiše pogledom muškarca koji joj se dopadne. Ženstvena, sanjarka, prefinjena, srdačna ali i hirovita, distancirana i neuhvativa. Osećanja su joj duboka i zato je površne, kratkotrajne veze ne zanimaju. Voli da bude osvojena romantikom. Tradicionalna astrologija karakteriše Ribe kao preterano senzualne i prepporučuje razvijanje samokontrole…

Ali ova žena nosi u sebi karakter svih žena Zodijaka, pa je gotovo nemoguće definisati je, jer stalno izmiče i transformiše se. Inače, seksualno je slobodna i uživa u najrazličitijim erotiskim epizodama. Ne treba mnogo da se probudi strast u njoj. Namestiće scenu kao da pravi predstavu, nanosi senzualan parfem, crni svileni veš, ako je moguće vodeni krevet, gde pokreti podsećaju na mirno more koje ona želi da ustalasa sa onim koga obožava. Ne zaboravite da je ona Neptunova kći, prava morska sirena.

AKO HOĆEŠ DA TI SE VRATI: OVNA UBEDI DA JE TO NJEGOVA IDEJA, VAGI DAJ ČINJENICE

5 ZNAKOVA HOROSKOPA O KOJIMA UVIJEK KRUŽE PRIČE