in

TAMNA STRANA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: SVE TVOJE LOŠE OSOBINE KOJE DRUGI NE VOLE

Ako ne očekujete samo laskanje i stabilna ste ličnost, pročitajte ga, koristit će vam. Ne samo da ćete saznati što kod vas ne vrijedi ili što bi moglo krenuti po zlu, nego ćete saznati i loše strane vašeg partnera i prijatelja.

Tako će vam ovaj ovaj horoskop pomoći da ih bolje razumijete i shvatite zbog čega ih ponekad ne razumijete. Većina će reći “Mogu ja to, nisam osjetljiva/osjetljiv!”. Odluka je vaša, nemojte se razljutiti ako vam se nešto u ovoj analizi neće svidjeti!

OVAN

Ratnik, prvi, sklon ratnim igrama i spletkama, često nagao radi svojeg koleričnog temperamenta.
Voli žene, ali ih smatra se*sualnim objektima. Poslije „obavljenog“ im uglavnom dodijeli broj i odbaci ih. Jak ekonomist i većinom radi dobro plaćen posao.

Mane: ponos, brzopletost i ego. Može biti sadist.

BIK

Voli jesti, piti i spavat, a kažu da je sklon se*su. Temperamentan, diplomata, tvrdoglav i lijen, osim ako ga dobro ne plaćaju.

Materijalist, često uspješan u politici i vojnim djelatnostima, ali i u ekonomiji. Podupire umjetnost, a kažu da Bikovi i sami imaju umjetnički talent.

Mane: nepopustljivost, sklonost piću, ljubomora.

BLIZANAC

Osobe „pola-pola“. Koliko imaju dobrih, toliko imaju i loših osobina. Privlačni – ali hladni, inteligentni – ali neemotivni, samokritični.

Kontradiktoran, dualan znak koji danas tvrdi jedno, sutra drugo. A onda pljuje po onome što je još jučer kovao u zvijezde. Ponekad bise*sualni.

Mane: vole pljuvati po ostalima

ŽENE ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU ROĐENE DA ZALUDE MUŠKARCE

TEŠKO OSTVARUJE KVALITETNU VEZU: OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ZAISTA NAJGORI U LJUBAVI