in

TAMNA STRANA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: SVE TVOJE LOŠE OSOBINE KOJE DRUGI NE VOLE

JARAC

Materijalisti, lijeni i tvrdokorni. Mogu izrasti u matematičara ili programera, ali uglavnom budu niko i ništa. Ako se prihvate nekog posla, mogu ga uraditi do perfekcije. A može im biti i mrsko pa da sve to propadne. Uglavnom su agnostici i prihvaćaju jedino 100 postotne dokaze, iako i njima nađu zamjerku.

Cinizam i bahatost im nisu strani, a nekad znaju i tuđe uspjehe pripisati sebi. Ali to uglavnom nisu loši ljudi. Žene Jarčevi su izuzetno „na cijeni“.

VODOLIJA

Znak čija je vladavina počela 2.000 i trajat će do 3.999 godine. Promjenljive naravi, plitkih emocija. Jako pametni, ponekad skoro genijalni, prilično svestrani. Dobri prijatelji, ali zbog iskrenosti i otvorenosti im neki znaju zamjeriti. Vole se šaliti, ali su i humani.

S jedne strane su altruisti i vjeruju da nas u eri Vodolije čeka nova renesansa i napredak. Ali s druge strane oni misle da prvo mora doći i proći Sodoma i Gomora te kataklizma. Učestvuju u orgijama i većinom su skloni piću i švrljanju.

Preporuka: izbjegavati duže druženje sa njima.

RIBE

Svi znakovi su objedinjeni u ovom znaku, što nikako nije dobro. Kriza identiteta, različitost koja uzrokuje podijeljenost na sve strane, kontradiktornost… Najjače je izražena promjenjivost raspoloženja.

To može biti osoba koja će vam hladnokrvno otkinuti glavu ili se rasplakati ako joj pogodite „žicu“.
Treba ih izbjegavati, usprkos činjenici da su brojni genijalci bili pripadnici upravo ovog znaka.

ŽENE ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU ROĐENE DA ZALUDE MUŠKARCE

TEŠKO OSTVARUJE KVALITETNU VEZU: OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ZAISTA NAJGORI U LJUBAVI