in

TEŠKO DOŽIVLJAVA VELIKU LJUBAV: ŽENA U OVOM ZNAKU VRLO ČESTO OSTAJE NEUDATA U ŽIVOTU

Žene u ovom znaku najčešće ostaju neudate: Teško doživljava veliku ljubav. Samoća je njeno utočište.

Njen odnos prema životu je realan. Voli postojanost. Ceni samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti u skladu sa njenim shvatanjima.

U životu ne voli da gubi vreme na neozbiljne ili nevredne situacije. Prezire dokone razgovore. Realista je.

Ume tačno da proceni sled pojedinih događaja i sjajan je organizator.

U poslu, kao i u životu, ne želi da na svaki način privuče pažnju drugih. Radi diskretno i vredno kao mrav. Samoća je njeno utočište.

Sama odlučuje da na neki način živi po strani. Ne bi se moglo reći da je veliki optimista, a život je za nju nešto veoma ozbiljno.

Od njega ne očekuje mnogo radosti, ne veruje ni u kakva čuda. Kada dobije neku satisfakciju, ne prima je kao obavezu već kao pravi poklon.

Žena Jarac.

Nju nije lako osvojiti. Kod nje ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba. Ženski Jarci retko doživljavaju velike ljubavi. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči da to prizna, to se obično događa posle dugog poznanstva sa nekim muškarcem. Ljubav se kod nje sporo rađa.

Kada se odluči da se za nekoga veže, to je za ceo život. Ni vreme ni dugi rastanci, ne mogu poremetiti njenu ljubav. Njen partner mora biti do maksimuma strpljiv. Ipak, trebalo bi da se zna da mnoge pripadnice ovog znaka ostaju do kraja života neudate. A one koje se udaju, često to čine u zrelim godinama, više po nalogu razuma, nego po zanosu srca.

Osobnost

Kad se radi o profesionalnosti i tradicionalnim vrijednostima, Jarac pobjeđuje kao od šale.Ovaj praktični znak voli život u najkonvencionalnijim vidovima i tu sve iskušava. Jarac se matra najozbiljnijim od svih znakova, te ima samostalnost koja mu omogućuje zavidan razvoj i osobnosti i posla.

Ljubav

Jarac na najčešće ozbiljan ljubavnik koji stvari doživljava polako o s mirom. Ovaj znak nećete vidjeti kako skače na prvu. On odnos gradi korak po korak. Od njega ne treba očekivati velike riječi, ali djela imaju svoju snagu.

Jarac cijeni djela i spreman je ići duljim putem da bi na taj način iskazao osjećaje. Jarci su veliki darivaoci i neće ni trepnuti zbog cijene fantastičnog provoda. Izravni su i iskreni, a ono nekoliko riječi koje izgovore su čvrsto usidrene.

Prijatelji i obitelj

Zato što su kombinacija sjajnog osjećaja za humor i šaljivosti Jarci su odlično društvo onima koje odaberu za prijatelje. Okružit će se ljudima koji su časni, odani i sličnih nazora u pitanjima posla.

Tradicionalni kakvi jesu, Jarci ne vole ništa kao odmore i neradne dane kao Božić, za kojih se ljudi druže pri raznolikim aktivnostima. Premda nisu skloni velikom krugu prijatelja, oni koji jesu uključeni u njihov život imat će nekog iskrenog na kog se može osloniti. Iskazivanje osjećaja mu nije uobičajeno. Radije će osjećaje pokazati djelima nego riječima.

Posao i novac

Ambicija“ je ključna riječ za taj znak. Ključna fraza Jarca je „Koristim“. Jarac ima stvarni dar za pronalaženje pravog alata za svaki posao i svaki posao dovrši. Počinje se uspinjati od najniže stepenice ali raom napreduje – put ka vrhu ga ne straši. Jarci će prijeći svaku udaljenost jednom kad utvrde svoj cilj.

Kao dodatak vlastitim visokim standardima, poštenje, očuvanje i posvećenost poslu od Jarca čine sjajnog menadžera. Odanost i volja za radom kolikogod je potrebno su kvalitete koje ovaj znak njeguje i cijeni i kod sebe i kod drugih. Sjajne karijere Jarac može ostvariti u menadžmentu, financijama, u poslovima s nekretninama i kao predavači.

Jarci su snalažljivi i svoje vrijeme i sredstva dobro planiraju. Ponekad možete vidjeti osobe tog znaka kako vuku velike pakete nakon obimne kupovine šaljivih i frivolnih stvari. No u pravilu oprez ide ruku pod ruku s znakom Jarca; on kupuje praktične stvari više od bilo čega drugoga. Najviše voli višefunkcionalne stvari.

NEOPROSTIVE NAVIKE I OSOBINE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ZBOG KOJIH PUCAJU VEZE: ŠKORPIJA LAŽE, OVAN POSESIVAN

HOROSKOP PRVOG POGLEDA: PRIPADNICE OVA 2 ZNAKA ĆE SE TOKOM JUNA ZALJUBITI NA PRVI POGLED