in

HOROSKOP PRVOG POGLEDA: PRIPADNICE OVA 2 ZNAKA ĆE SE TOKOM JUNA ZALJUBITI NA PRVI POGLED

Kada je u pitanju ”ljubav na prvi pogled”, mnoge osobe ne veruju u nju, ipak ona svakako postoji, a zvezde ovoga puta otkrivaju osobama rođenim u ova DVA znaka da će tokom meseca juna, ugledati osobu u koju će se zaljubiti na prvi pogled…

Prvi znak koji ce se zaljubiti na ”prvi pogled” je RAK…

Pripadnice znaka raka su osobe koje veruju u ljubav, osobe rođene u znaku raka veruju i u dobrotu, veruju i ostvarenje brojnih snova i želja, jednostavno rakovi su uvek osobe koje pokazuju mnogo vere i nade.

Kada je u pitanu ljubav na prvi pogled, rakovi veruju u nju, rakovi smatraju da nikada nije potrebno mnogo vremena kako bi upoznali neku osobu, rakovi smatraju da su nekada dovoljni i trenuci kako bi shvatili mnogo toga, kako bi shvatili da je neka osoba bas ”prava za nas”.

Zvezde otkrivaju pripadnicima znaka raka da će tokom meseca juna ugledati osobu u koju će se zaljubiti na prvi pogled, zvezde otkrivaju rakovima da će ugledati osobu i da će odmah, u trenutku, shvatiti da je upravo ta osoba ona koja im u potpunosti odogovara.

Pripadnice znaka raka su osobe koje su veliki optmisti, ali čak ni rakovi koji toliko pozitivno razmišljaju, ne očekuju da će im se to desiti, a upravo će se rakovima desiti ”ljubav na prvi pogled” tokom meseca juna.

Zvezde otkrivaju rakovima da taj ih taj ”susret, taj pogled”, očekuje u periodu između 21. i 23. juna, dakle, pred kraj meseca juna.

Drugi znak koji ce se zaljubiti na ”prvi pogled” je JARAC…

Pripadnice znaka jarca su veoma razumne osobe, ali iako je to tako, rakovi su uvek pokazivali veliku veru u ostvarenje želja, čak su jarčevi uvek pokazivali veliku veru i u ”ljubavna čuda”, a upravo jedno je tako pred pripadnicima znaka jarca.

Osobe rođene u znaku jarca ipak i pored velike vere koju poseduju, nikada nisu predstavljali osobe koje veruju u ”ljubav na prvi pogled”, ali čak će se i jarčevima koji su toliko tvroglavi, to mišljenje promeniti, jer će jarčevi na sopstvenom primeru shvatiti da ”ljubav na prvi pogled” zaista postoji.

Zvezde pripadnicima znaka jarca otkrivaju da će tokom meseca juna ugledati osobu u koju će se zaljubiti, jarčevima predstoji ”ljubav na prvi pogled”, zvezde otkrivaju da će tu osobu jarčevi ugledati na jednom mestu na kojem su svakodnevno, i da će odmah zaključiti da je upravo ta osoba, onu koju žele kraj sebe.

To ce se desiti u periodu između 11. i 14. juna, to je ono što im otkrivaju zvezde, upravo tada će se jarčevima promeniti mišljenje kada je u pitanju ”ljubav na prvi pogled”, upravo će se tada jarčevi zaljubiti u jednu osobu.

Dakle pred ova dva znaka je ”ljubav na prvi pogled”, a zvezde otkrivaju da uopšte nije nemoguće da posle tog ”pogleda” započnu novu ljubavnu priču…

Pa srećno drage moje, želi vam vaša Cici Mici.

TEŠKO DOŽIVLJAVA VELIKU LJUBAV: ŽENA U OVOM ZNAKU VRLO ČESTO OSTAJE NEUDATA U ŽIVOTU

KAKO DA GA ODVEDEŠ U KREVET: LAVOVE LASKANJEM, RAKOVE NEŽNOŠĆU, A OVNOVE DIREKTNOŠĆU